top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (14.11. – 20.11.2022)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi dle Vašeho výběru!


Dnešním dnem nám začal 46.týden, který oznamuje, že za týden, přesně 27.11. nám začíná advent. Zimu už cítíme na každém kroku, při každém nádechu, navíc mlha o víkendu, která padla, nám ještě více dala na vědomí, že zimní období se blíží.


Tento týden pokračujeme ve štírovských energiích, ale pomalu už se planety přesouvají do energií střeleckých (třeba tento týden Merkur a Venuše). Štíři symbolizují naše podvědomí, jejich planeta je tajemné Pluto a jako 8.znamení zvěrokruhu otevírají věci mezi nebem a zemí. Střelci, kterým vládne planeta štěstí a hojnosti Jupiter, nám vlijí opět více krve do žil. Začíná vánoční setkávání se s druhými, posezení nad horkým čajem, svařákem či punčem, čas vánočních pracovních večírků. Střelecká energie je více uvolněná, hravá a spontánní. Ještě si ale počkejme, Střelec se přesouvá ze Štíra až příští týden, v úterý 22.11. Tento týden je dobré ještě využít toho, co přináší Štír. Zkoumání vlastního nitra, rozvíjení své intuice, vytrvalost k dokončení všeho, co jsme ještě dosud nestihli či hledání řešení na první pohled zapeklité situace. Minulý týden jsme zažívali Úplněk v Býku a zatmění měsíce, které s námi mohlo celkem pohnout.


Tento týden nabírá energie trochu jinačí obrat. Z oblohy nám budou pomáhat krásné konstelace, o kterých jsem se zmiňovala v článku „Klid po bouři (nebo spíše před bouří)?“ Slunce, Merkur, Venuše, Jupiter a Neptun jsou krásně propojeny v příznivém trigonu, což znamená, že dnes můžeme plout na vlně porozumění, podpory, radosti, lásky a tolerance. Na druhou stranu se nám ale také luna spojila napěťově s Černou lunou, což vytváří silné emoce, takže hned první den v týdnu můžeme prožívat velmi silně věci kolem nás a v nás. Celý týden, pokud však budeme chtít, může být nakopávačem k různým aktivitám, které dlouho odkládáme. Prvotně bychom si však v sobě měli vyřešit své pocity, které ještě než vkročíme do střelecké energie, si přejí být zpracovány.



Krásný týden!

Autor: Tereza

bottom of page