top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (15.4. – 21.4.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Tento týden byl, alespoň pro mě, tak trochu v letu.  Znáte to. Někdy se prostě sejdou konstelace, že i přes sebelepší plánování se objeví nečekaně něco, co rozhodí celý program. Myslím, že se někdy tyhle výkyvy dějí nám všem, a je to celkem přirozené. Přirozené a důležité by ale mělo být i to, abychom si to, až tlak poleví, uměli zase zpomalit a nachytali potřebnou energii na doplnění. Někde hodně vydám, tak pak bych měla i někde zase nabrat. Dlouhodobě přehlížený balanc se aktuální roky může hodně projevovat na našem těle. Poslouchat své tělo a duši, a ještě důležitější je dopřát jim co potřebují. Častokrát podle toho co poslouchám v poradně, může naše potřeba zvolnit nebo někde nabít energii skončit odkládáním.


Tento týden, vlivem planetárních konstelací, je dobré se na toto téma balancu a rovnováhy zaměřit. Někdy je bohužel naše osobnost nastavena příliš na druhé nebo na zbytečné nakládání si povinností a tlaků tam, kde být nemusí. Když třeba známe svůj horoskop, známe svá témata. Víme kde jsou slabá místa, která se nám budou točit témata pořád dokola, dokud si je nezvědomíme, víme, kde jsou naše silné stránky kterých je dobré využít. Takže velké téma tohoto týdne je rovnováha.


Dalším tématem, které rozehrává sobotní, mnou už několikrát vyzdvihovaná, konstelace, je konjunkce Urana a Jupiteru. V obrácené pozici byla aktivní před cca 11-12 lety, v úplně stejné před 84 lety. Díky ní přichází velký příliv energie podporující změny. Ať už se teď rozhodnete pro jakoukoli změnu, máte velkou šanci se do toho pustit pořádně a může to být změna, která opravdu pohne Vaším životem a dá mu jasný směr.


V pátek se jinak přesouvá Sluníčko do znamení zemského Býka. Opouštíme energii Berana, která byla rychlá, energická, možná i tvrdá a nastavující hranice. Býk je o budování, pěstování, zaměření se na růst.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page