top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (16.10. – 22.10.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Na aktuální týdenní předpověď jsem se dnes obzvlášť těšila. Energie, které totiž jedou ve vzduchu, mám pocit, že nenechávají chladného nikoho z nás. Co se bude dít podle konstelací? Na to jdu teď mrknout.


Co bych chtěla na začátek opět zmínit, je ještě stále probíhající aspekt mezi Černou lunou a Saturnem. Jejich opozice je ve vzduchu cítitelná. Pocity nejistoty, nevědění, strachu, obav, nedůvěry nebo zmaru, že už nevíte kudy kam. Je to aspekt, který jede dlouhodobě (až do 22.12.), takže to, že nevíte ve svém životě co, nás teď bude provázet tak nějak všechny. Kolem Vánoc bychom ale už měli vědět. Uděláme rozhodnutí, jasné kroky, uvědomíme si, co opravdu chceme. Do té doby tápeme.


Již z minulého týdne se také táhne nepříjemný aspekt mezi Sluncem a Chironem, a také Merkurem a Chironem. Vytahují se z nás již nějakou dobu aktuálně nějaká zranění. Otevírají se rány, emoce jsou hlubší, silnější, intenzivnější, protože sestupujeme dolů po schodech do svého podvědomí. Jít dolů nám umožňuje i Pluto, které celý tento týden, a především velmi intenzivně od pátka, začne rozjíždět nepříjemnou konstelaci na Slunce. Můžeme se cítit být pod tlakem, emoce mohou být silnější. Pozor na hádky, tendence se v rozhovorech bránit a kopat kolem sebe. Nemělo by to cenu. Vaše vztekem protkaná slova by nepadla o víkendu na úrodnou půdu. Snažte se být co nejvíce v klidu. Někdo Vás ale pravděpodobně bude štvát.


V úterý a ve středu se v opozici setkají i Luna a Saturn. Tyto dny se můžeme v něčem cítit pod psa. Frustrace by se dala krájet. Pozitivní je, že je to chvilkové, je to pouze nálada, která po středě přejde.


Protože co je rozhodně pozitivní, od čtvrtka by měly být konstelace poměrně příznivé. Pluto sice bude vyvíjet nátlak, stejně tak Černá luna a Saturn, ale když se nedáte, konstelace jedou nádherně na spousta uzdravování, očišťování, chápání, krásně i na výtvarné činnosti nebo seberozvojové aktivity. Sobota dokonce přeje nějakým setkáním, tak vyrazte s přáteli, rodinou, známými, můžete prožít moc pěkný den, stejně tak neděle přeje milým shledáním a hezkým aktivitám.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page