top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (17.7. – 23.7.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Tento týden vítáme Novoluním, které se v půl 9 večer odehraje ve znamení vodního Raka. Rak jako 4.znamení zvěrokruhu se pohybuje na hrotu Immum Coeli, o kterém jsem psala již v minulém článku. Je to hlubina nebe, která skrývá propojení se sebou, svými pocity, emocemi, potažmo celým svým nitrem. Vyplatí se být v této době k sobě upřímní a nebát se ponořit se do hloubky, sami k sobě. Právě o tom dnešní Novoluní je. O tématu spojení se sebou, a také možná o tématu bydlení, neboť duševně je náš dům naše duše, fyzicky jsou to pak naše pozemská obydlí, tedy místa, kde bydlíme. Můžete přemýšlet nad změnou bydlení, řešit nějaké hmotné statky, pokládat si otázku ohledně toho, kde je vlastně Váš domov a jak byste chtěli třeba jednou bydlet. Je dobré položit si otázku, kde je Vám dobře, jak vypadá místo, ve kterém je Vám dobře, ať je to les nebo Váš obývák s pohodlnou sedačkou a hezkými obrazy a květinami okolo.


Na konci tohoto týdne nás také opouští Slunce, které se pohybovalo právě vodním Rakem a které se stěhuje do ohnivého Lva. Lev, jako znamení letních lásek, nám na další měsíc otevírá téma flirtování, seznamování, aktivit, které nás baví. Slunce ve Lvu je znamením vrcholu léta. Budeme řešit děti, naše nebo druhých, a také dítě v nás, které se chce primárně radovat, zažívat a bavit se. Našemu malému, ale nejupřímnějšímu já bychom to měli tyto týdny dopřát.


V neděli se kromě Slunce stěhuje i Venuše, která přechází do retrográdního chodu, a s ním i planetka Chiron. Vrací se nám do života staré lásky, muži i ženy, se kterými nemáme něco uzavřeného, a se kterými je potřeba si něco dořešit či vyříkat. Vztahově se můžeme tak trochu zabrzdit a přehodnocovat své vztahy a jak vztahově smýšlíme a žijeme. Chiron pak otevírá naše nejhlubší zranění, takže i poslední karta Lpění na minulosti, která vyšla tento týden jako třetí, má zde svůj důvod. Upozorňuje nás, že se nemůžeme posunout, pokud jsme stále hlavou v minulosti a nedořešených věcech.

Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page