top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (19.7. - 25.7.2021) - otočení


Zdravím při pondělním ránu! Tentokrát jste si vybírali ze 3 hrníčků, které skrývaly 3 druhy minerálů. Každý minerál souvisí s jednotlivými částmi těla, s jednotlivými tématy. Pokud se v textu najdete, doporučuji daný minerál pořídit, mohl by Vám s jednotlivými tématy pomoci.


Tento týden jsme jinak astrologicky pod doznívajícími energiemi Raka, který v nás otevřel témata jako rodina, rodiče, sourozenci, matka, mateřství, ženská energie, jemnost, citlivost, intuice, zázemí a hledání pocitu bezpečí. Slunce se v polovině týdne stěhuje do Lva a hlavními oblastmi na další měsíc budou děti, kreativita, tvořivost, hrdost, respekt či naše ego. Černá luna přešla do Blíženců, takže dalších 9 měsíců budeme řešit informace a styl, jakým komunikujeme nebo je s námi komunikováno. Jak jsou sdělovány druhými, ale i námi, jak nasloucháme tomu, co nám ostatní říkají, ale i zda umí ti vedle nás naslouchat. Proběhnou zásadní rozhovory. Úplněk, který se odehraje v sobotu ve vzdušném Vodnáři přinese do našich životů otázky ohledně naší svobody nebo třeba originality.


Numerologicky nás čeká zajímavý týden, neboť 29 souvisí se složitostí, emocemi a silnymi prožitky. Půjdeme v mnoha ohledech do hloubky, ve které budeme hledat odpovědi na své otázky. Jako kdybychom potřebovali před některými věcmi utéct, ale úplně to nepůjde. Energie tohoto čísla si žádají naše vyřešení a aktivitu, konkrétní činy. Nestačí jen mluvit, ale dělat. Rozhodnout se, jít do toho, vzít to do svých rukou, být více odvážnější. Nemá cenu obviňovat a říkat, co by kdo mohl udělat jinak a lépe. Je to tak jak to je a na nás pouze je, jak se k tomu postavíme. Zda takovou realitu přijmeme nebo ji odmítneme.



 

1. LAPIS LAZULI


Hrníček s číslem 1 v sobě ukrýval kámen, kteří již dávní Egypťané vnímali jako nejposvátnejší z existujících minerálů. Lapis, jak se mu zkráceně přezdívá je kamenem, který otevírá třetí oko. To, že jste si ho vybrali není náhoda. Máte se více otevřít životu, který můžeme nazvat duchovním. Máte si připomenout zákon příčiny a následku či také zákon přitažlivosti, který říká, že do svého života přitahujeme přesně to, na co myslíme, co říkáme, jak žijeme. Vytáhli jste si kámen, který ve Vás má probudit větší moudrost a popostrčit Vás více k vědomému životu. Kámen nás učí tomu, že v životě nic není náhoda a že to, co děláme se nám vždy vrátí. Dříve nebo později. Kámen také říká, že je třeba se na vše podívat z výšky, protože nikdy nic není černé nebo bílé, ale vše skrývá přímo pestrobarevnou paletu. Říká, že nemáte nikoho soudit, když jste si sami neprošli tím, co daný člověk, říká, že se nemáte nad nikoho povyšovat, říká, že nejste lepším než druzí. Učí nás pokoře a popostrkuje k moudrosti. Fyzicky souvisí s bolestmi hlavy, ale spíše od negativních myšlenek, které naší hlavu bolí, s úzkostmi a depresemi.



2. ZELENÝ AVANTURÍN


Druhý hrníček skrýval pod sebou náramek zeleného avanturínu, minerálu srdce. Tento kámen si vybereme v případě, že potřebujeme klid - fyzický i psychický. Když už je toho na nás moc a potřebujeme povzbudit, potřebujeme se dát zase do pohody. Kámen říká, že máme aktuálně rozházenou energii a potřebujeme ji dostat do rovnováhy. Možná v nás převažuje mnoho mužské energie, která je chladná, organizovaná, stojí za přílišným řádem a systémem, je dominantní a vůdčí, musí mít vše pod kontrolou. Nebo nám převažuje více ženské energie, která když je v převaze projevuje se neuměním uchopit své emoce, dokáže nás dovést do hysterie a zbytečného řešení. Tyto energie se ve Vás mohou houpat ze strany na stranu, nejde Vam je dostat do harmonie a k tomu může pomoci právě tento kámen. Dát Vás do harmonie, do klidu, do středu, propojit Vás se sebou samými, více si naslouchat a nechodit neustále do extrémů. Kámen říká, že potřebujete uklidnit svou energii a vrátit ji opět mír. Vrátit mír zpět do Vašeho srdce. Pokud je energie ve Vás hodně vychýlená, fyzicky můžete bojovat s bolestmi hlavy, tlakem nebo problémy se srdcem a s bolestí na bederní páteři.



3. CITRÍN


Třetí hrníček souvisí se žlutým kamenem Citrínem, který náleží 3. čakře. Tato oblast souvisí s naším sebevědomím, odvahou v sám sebe, ale také s kreativitou. Citrín je velmi léčivý, hřeje nás svými paprsky a zmírňuje bolesti, které v sobě máme. Tento kámen podporuje uzdravování, tělesné i psychické, léčí nervy, léčí nás, když jsme ve stresu a necítíme se ve svém těle dobře. Vytáhneme si ho, když máme uzdravit svůj žaludek, svá střeva, obecně své trávení, když v sobě zadržujeme věci, které neumíme vypustit ven. Tento žlutý kámen podporuje tvůrčí schopnosti a vytahujeme si ho, když potřebujeme více nakopnout do života a věřit, že svou energii můžeme použít tvůrčím způsobem. Když máme více žít a život si užívat. Je to kámen vůle. Když nám tedy chybí vytrvalost a nedaří se nám dostát toho pro co jsme se rozhodli, je Citrín tím pravým pomocníkem (např. když chceme změnit své vzorce myšlení a stále opakujeme ty staré). Citrín nás také učí dávat si hranice. Podporuje nás v umění říct NE, dát najevo, že se nám něco nelíbí či je nám něco nepříjemné. Učí nás nezadržovat v době negativní pocity, především emoce vzteku.



Autor: Tereza

bottom of page