top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (20.11. – 26.11.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Jaký jste měli minulý týden? Sluníčko nám stále stojí v napěťovém postavení na Uran, planetu změn. Dějí se, nám všem, neočekávané situace. Dějí se věci, které jsme nepředpokládaly. Klid a najednou výbuch. Bum. Situace se odehrávají velmi rychle. Nečekáme to, ale vlastně čekáme. Něco je už stejně nějakou dobu na spadnutí a díky této konstelaci to padá. Jak už jsem psala v minulém článku – pozor na úrazy, nehody, zbrklost. Hrozí pády, zlomeniny, bouračky. Je třeba být více opatrní. Jinak se však stejně děje tak, jak má. Tu energii, která je ve vzduchu už nějakou dobu, je třeba dostat ven. A tak se to děje.


Jedeme také poslední dny Slunce ve Štíru. 22.11. se přesouváme do ohnivého Střelce, kteří na další měsíc přeberou hlavní roli. Štíři už dořešují a je třeba předat štafetu dál. Do Střelce nám také přejde planeta boje, energie a sexuality Mars. V tomto cca měsíc a půl dlouhém období bude tématem naše budoucnost. Co dál? Jak věci zařídit tak, aby se v tom dalo žít? Střelec je o víře, naději, že to všechno dobře dopadne. Je to optimista tělem i duší, a to nám aktuálně hodně pomůže. Budeme mít pocit, že cesta přece jen existuje.


Ke konci týdne opět pocítíme energii Luny, neboť příští pondělí bude aktivní Úplněk ve znamení vzdušných Blíženců. Téma rozhovorů, komunikace, naslouchání a informací bude hrát v našem životě roli. Potřeba se vzdělávat. Potřeba si věci vyříkat. Potřeba slovy vyčistit vzduch. Jak se bude Úplněk blížit, zachvátí nás potřeba otevřít s druhými nepříjemná témata. Bez toho se však nemůžeme pohnout dál.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page