top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (20.2. – 26.2.2023)


Krásné pondělní ráno!


Dnešní den začínáme Novoluním ve znamení Ryb, tedy v posledním znamení z celého zvěrokruhu. Za měsíc proběhne Novoluní v Beranu a tím odstartujeme astrologicky nový rok. Aktuálně uzavíráme, očišťujeme, ohlížíme se zpátky, možná i přemýšlíme nad tím, kde jsme byli před rokem a kde jsme teď. Ryby mají výbornou schopnost pasivity a ta se v tomto období opravdu hodí. Nemáte nic vymýšlet, něco měnit, něčeho nátlakově dosahovat. Máte jen být a pozorovat. Naciťovat se, prožívat své pocity a emoce, ale nic nezkoumat. Na to není aktuálně kapacita. Tělo je vypnuté a mysl by měla být taktéž. Berte to tedy tak, že nyní je období odpočinku a v něm se odpočívá.


V dnešním dni, kromě Novoluní v Rybách, které se odehraje hned v ráno pět minut po osmé, se přesune planeta lásky, krásy, estetiky, umění a vztahů Venuše. Poslední týdny se pohybovala ve vodních Rybách, což způsobilo silné prožívání našich vztahů, partnerských neshod nebo také shod. Od 9 hodiny ráno se začne pohybovat v ohnivém Beranu a najednou ty naše partnerství naberou úplně jiný rytmus. S Rybami jsme všechno zkoumali, prožívali, emoce se linuly jedna radost, s Beranem se uklidníme, ale ne tak docela. Beran je naopak od Ryb znamení vášnivé, intenzivní ve svém prožívání, takže očekávejme, že do popředí teď půjde touha po dobrodružství v jakémkoli smyslu, potřeba něco zažít, vyzkoušet, zkusit, ochutnat, pocítit.


Celý týden se potáhne v energii opadávání naší únavy a pomalé nastavení se díky Venuši do akce. A to je fajn. Nudit se nebudeme.



Mějte krásný týden!

Tereza

bottom of page