top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (21.11. – 27.11.2022)


Krásné pondělní ráno!


Dnešním dnem nám začal 47.týden, který oznamuje, že nám v neděli 27.11. začíná advent.


O čem advent je?


Je to období, kdy se máme stáhnout a uvolnit se. Je to období příprav na Vánoce, boží svátky, které máme prožít v pohodě a klidu. Odložte horečnatou představu svého ega přichystat se ve vší parádě – uklidit, koupit dárky, udělat vánoční ozdobu, začít péct cukroví. Už ve starých dobách byl tento čas obdobím příprav na něco hezkého milého, ne čas přetrhnutí se a honbou za dokonalostí, ke které jsme byli ve většině případech bohužel vychováni. Kam však tahle honba vede? Za klidem a těšením se určitě ne. Takže zvolněte se vše co budete v rámci příprav dělat, dělejte v pohodě a radosti. Nelámejte nic přes koleno. Věřím, že „Ježíšek“ Vás uvidí i přes neumytá okna a prach pod postelí.


Astrologicky máme tento týden několik wow aspektů! Já se na ně moc těším. Přichází nám střelecké období, které je o radosti, užívání si a spontánnosti. Popuštění uzdy své fantazie, tvořivosti, ale především hravosti do svého života nebylo nikdy lehčí. Střelec se nám do Slunce přesouvá hned v úterý, proto se již tento týden hoďme do módu lehkosti. S tím přichází i Novoluní ve Střelci, které se odehraje ve středu 3 minuty před půlnocí, a tento aspekt je výborný pro nové začátky v lehkosti a důvěře. Celé znamení Střelce je o naději, důvěře se pustit a nechat ty věci tak, jak si žádají, aby se udály. Do toho se nám přesouvá planeta Jupiter po několika měsících do přímého směru a to znamená jediné.. štěstěna se obrací a přináší nám do života situace, ve kterých se můžeme opravdu zlehka posunout, posunout – ke šťastnějším zítřkům.


Do toho se hned dnešní den Jupiter krásně spojí se Sluncem, na obloze se vytvoří mezi těmito velikány trigon, a to nám dá do hlavy informace, že ten život přece jen stojí za to. Že ho stojí za to žít a opravdu se vším všudy. Zaplaví nás důvěra v něco hezkého a potřebná odvaha, kterou budeme potřebovat v dalších měsících.


Krásná je i konstelace, která na nás bude působit poměrně dlouho, a to u planety krásna a lásky Venuše a Merkura, planety komunikace a aktivit. Domluvy a rozhovory s druhými lidmi zapříčiní pohnutí se z mrtvého bodu. Celý týden je nám příznivě nakloněno pochopení druhých, kdy i oni pochopí nás a zároveň je to moc hezký aspekt na urovnání si myšlenek a setřídění si svých plánů a snů.


Současně trigon přichází i s důvěrou, v nadcházejících dnech se budeme muset na něco nebo někoho spolehnout, sami si v některých oblastech života nevystačíme. Když budeme postupovat otevřeně a odvážně přiměřeně situaci, věci mohou dobře dopadnout. Je to příjemná změna proti nedávným štířím konstelacím, ve kterých hrál důležitou roli Saturn.

No, mě se tento týden podle konstelací na obloze líbí moc a věřím, že bude i Vám!



Krásný týden!

Autor: Tereza

bottom of page