top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (21.8. – 27.8.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Těžko se Vám dýchá? Cítíte tu hustotu všude kolem? No.. není se čemu divit. K našim aktuálně 5 retrográdním planetám se tento týden přidávají další dvě (Merkur, Uran) a vzduch by se dal úplně krájet. Co je však pozitivnímu na tomto chodu planet? Retrográd nás vrací zpět, abychom přehodnotili svá rozhodnutí, která jsme v době jejich přímého chodu udělali. Vrací nás ke všemu, kde si nejsme jistí a znova nám do hlavy pokládá otázky ohledně toho, co opravdu chceme?


Tento týden nám také pomalu končí léto. Ve středu se Sluníčko stěhuje ze znamení ohnivého Lva do znamení zemské Panny. Panna je znamení 6., která souvisí s řádem, systémem a plány. Vždy když od Lva přebere žezlo, nastává období, kdy se vracíme zpět ke svým diářům, povinnostem a tak trochu stereotypu. Zemský vliv Panny můžeme využít třeba tím, že se zamyslíme nad svými denními aktivitami a položíme si otázku, jak vypadá nejen náš pracovní režim, ale i jak trávíme svůj volný čas? Nepřišel čas se přihlásit na nějaký zážitkový kurz, lekce jógy, studium cizího jazyka? Nechceme se v něčem novém vzdělat a něco nového se dozvědět? Co třeba se podívat na nějaké zajímavé přednášky, které se konají ve Vašem městě? Program divadla, vzdělávacích center?


Na konci týdne nám přechází planeta Mars do znamení vzdušných Vah. První planeta, která nám díky jejímu přechodu hodí do aktuálních energií trochu vzduchu. Také více harmonie, zklidnění, zpomalení a nekonfliknosti. Myslím, že se to po těch několika týdnech dusna celkem hodí ne?


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza


bottom of page