top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (22.4. – 28.4.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Konjunkci planety Jupiter a Uran v Býku na 22.stupni máme za sebou, odehrávala se ze soboty na neděli. Jak už bylo z mé strany psáno několikrát, konstelace to je sice nenápadná, ale něco spouští. Něco velkého. Někomu se otáčí život vzhůru nohama, někomu „jen“ pohled na něco, co bylo potřeba vidět jinak. Vliv tohoto aspektu pociťujeme tak nějak všichni a ještě chvilku budeme, věci si budou ještě sedat. Něco v nás může dozrávat, od 17.5. bychom měli mít ve svém životě jasno/rozhodnuto/naplno rozjeto na novou cestu.


Ve středu tyto konstelace podpoří Úplněk ve znamení Štíra, který vyvrcholí v noci v 01:48 hodin. Již dny před Úplňkem a po Úplňku se může v našem životě něco završovat, záleží kde máme svou lunu a v jaké konstelaci. Více si o této konstelaci ještě napíšeme.


Ve čtvrtek 25.4., den po Úplňku se před 3 hodinou odpolední planeta Merkur začne z retrográdního směru, kde teď byla 3 týdny, otáčet do přímého. Věci se zase začnou rozjíždět, technika přestane stagnovat, svět se dá, s nadsázkou řečeno, opět trošku do pořádku.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page