top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (22.5. – 28.5.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Jak jste vnímali minulý týden? Byl pro Vás klidný či hektický? Podle planet jsme se moc nezastavili. Doháněly nás resty, věci ještě nemusely fungovat tak, jak jsme zvyklí, neboť Merkur se dostával od pondělka do přímého chodu, takže tím, jak byla planeta ve stínové pozici, nebyla ještě v úplně klidném postavení. A to je samozřejmě ve vzduchu cítit.


Máme za sebou také poměrně zásadní Novoluní roku, které se odehrávalo na 29 stupni Býka. Od pátku můžeme zažívat zásadní momenty, může docházet k rozhodujícím okamžikům, které obrací naši cestu, zrak, směr. Energie jsou zesílené, což přináší nečekané situace, emoce a prožívání.


Tento týden nás nejvíce zasáhne napěťové postavení mezi Martem, Plutem a Jupiterem, který ozáří naplno naši oblohu a zasáhne svým vlivem do našich životů. Velký pozor na hádky, na nediplomacii a netakt. V sobě můžeme pociťovat frustraci, vztek, marnost, bezmoc, snad všechny možné emoce, které se budou tyto dny drát na povrch. Může docházet k nepříjemným situacím, které s námi silně pohnou, je dobré s tím počítat. Ideálně se moc nešťourejte v tématech, u kterých víte, že se strefíte přímo do černého. Nepouštějte se do nebezpečných debat, ani situací celkově. Ve vzduchu bude cítit napětí a vztek.


Ideální čas je to pro sportovce, neboť energie budou tak silné, že se bude dobře pracovat s naší fyzičkou. Jinak má rada je se tento týden zkusit naladit co nejvíce na pohodu a klid. Každé ráno meditace a večer možná flašku vína. :))


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page