top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (24.10. – 30.10.2022)


Krásné pondělní ráno!


Dnešním dnem se nám rozjíždí již 43. týden v roce. Slunce nám od včerejšího poledne začalo stát ve vodním Štíru, který s sebou na další měsíc přináší analyzování, bádání a hledání toho, co je nějak vychýlené nebo nepoznané. Štír je znamení pod 8. domem, který symbolizuje smrt, znovuzrození, hloubku, hledání a nacházení opravdového smyslu, který se neskrývá na povrchu, ale je někde uvnitř nás. S jeho energií máme tendenci pátrat po odpovědích na své otázky a pracovat se svými emocemi, kterým toto znamení díky elementu vody vládne. Štírovi jako 8. znamení zvěrokruhu vládne planeta Pluto, která představuje manipulaci, transformaci, vnitřní přeměny, avšak od jiných znamení provádí změny velice nenápadně. Nemálo z Vás už určitě slyšelo, že právě Štíři jsou znamením mystickým a tajemným. Může za to právě ona planetka. Obecně tedy můžeme říci, že právě v listopadu se dějí věci, které většinou pohnou naším nevědomím. Utajené přestává být skryto a vše zastrčené vylézá pomalu na povrch. Štír je znamení související s transformací, očistou a velmi silnými emocemi. Do popředí jde naše prožívání. To co v těchto dnech cítíme, a především co se negativních emocí týče, nás vede k tomu, rozpoznat kde je blok a špatně nastavený program. Na co je důležité se zaměřit?


Tento týden bude taktéž žádoucí rozpoznat, co je k řešení důležité a nad čím by bylo lepší mávnout rukou. Situace nás povedou. Celý týden na nás kromě vodního Štíra ve Slunci, který je od neděle i v planetě lásky Venuši, bude působit zítřejší (úterní) Novoluní, které se odehraje také ve znamení Štíra. Pro Štíry je to příležitost začít s novými aktivitami, postoji, celkově jim jsou nakloněny nové začátky. Pro nás všechny je to období, které nás směruje k našemu prožívání emocí, hlubokému obracení se do svého nevědomí a vším, co nás z podvědomí silně ovlivňuje.


Saturn se nám zároveň rozjel přímým směrem, povídání o něm spojím s dnešním článkem o Novoluní. Je také hezké, že tento týden vypadly karty, které jsou všechny do jedné spojeny s tím, jak nakládáme se svou energií. Kam jí dáváme, jak s ní manipulujeme, zda jí využíváme dobře. Hezky se to totiž propojuje s nedělním přesunem planety Mars, která půjde do retrográdního směru. Zastavíme se a budeme přehodnocovat, kam svou energii vlastně dáváme a zda nám to něco přináší.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page