top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (24.4. – 30.4.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Jaký týden nás čeká? Planetární konstelace přejí celý týden pracovitosti, svědomitosti, dokončování toho, co odkládáme a větší vůli do věcí, které už se nějakou dobu odhodláváme dělat. Je tomu nápomocných několik aspektů. Pozor tento týden na „správnou“ komunikaci, naše vyřčená slova mohou mít tento týden velký dopad na naše životní situace.


V pondělí se Slunce spojuje konjunkcí se Severním uzlem. Slunce se od minulého čtvrtku pohybuje v zemském Býku, Severní uzel je taktéž v Býku. Pondělní den je dobrý pro práci s financemi, dnešní den přeje se více zaměřit na naší finanční stránku a udělat si v ní pořádek. Taktéž dobrý den pro zjištění informací, které se týkají financí a majetku. Luna se jinak tento den pohybuje v Blížencích, to přeje komunikaci, setkávání se s přáteli a zábavným akcím. Merkur se tento den také spojuje v sextilu s Martem. Jsme otevřeni komunikaci, která může přinést dobré výsledky a pochopení se navzájem.


V úterý se Slunce dostává do sextilu se Saturnem, který se pohybuje v Rybách. Skvělý den pro to, abychom udělali spousta práce, zvládli mnoho úkolů a povinností. Budeme pracovití, svědomití a v našich aktivitách vytrvalí. Také fajn konstelace pro vnímání věcí tak trochu pod povrchem.


Ve středu se nám Venuše spojí s Cheironem, planetkou zraněného léčitele, který má v sobě skrytá zranění, která ho podvědomě ovládají. My všichni máme možnost ve středu zažít situace, která nás mohou posunout k našemu zranění, ucítíme ho silněji, ale díky tomu můžeme svou bolest uchopit, uvědomit si a zapracovat na ní.


Ve čtvrtek vytvoří ta samá planetka kvadraturu s planetou Mars. Nějaké zranění půjde na povrch, ale tento den ucítíme i vlivem toho nějaká svá omezení. Může vyplout na povrch náš strach, nepříjemné pocity, uvědomíme si, že jsme se svou bolestí konfrontováni, což nám nebude příjemné. Boj se svými negativními pocity nás nikam neposune. Je třeba si na něco zraňujícího v nás posvítit a pochopit to, ideálně najít příčinu, kdy naše bolest opravdu vznikla.


V sobotu se Mars spojí s Uranem, zachvátí nás touha něco nového zkusit, jít vstříc neobvyklému, netradičnímu či se pouze vymezit.


Pozor, abychom si v neděli nechtěli vyříkávat důležité věci. Merkur se spojuje s Černou lunou. Nemusíme být pochopeni, ani my nemusíme pochopit druhou stranu, je lepší se tento den vyhnout vážným rozhovorům. Bude větší tendence rýpat do nějakých témat a pokládat otázky tvrdou, necitlivou formou. Nedělala bych to, pokud nechcete nakonec dojít s druhými do hádky.


Mějte krásný týden!

bottom of page