top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (25.7. – 31.7.2022)


Krásné pondělní ráno!


Začíná nám 30. týden roku 2022, ve kterém nás opět čekají zajímavé konstelace. Ve vzduchu je cítit spousta témat, která aktuálně vylézají u každého z nás na povrch. Jak by také ne. Planety nám opět jedou pozpátku a vytahují nezpracované záležitosti. Kvůli zpětnému chodu se nám může navíc vracet do života minulost, především ta, která není vyřešená.


Mně poslední týdny telefon v poradně drnčí o sto šest. Je vidět, že ne každému dělají aktuální energie dobře a sama musím přiznat, že je to chvilkama opravdu jízda. Ale.. chci tím zároveň říct, že to, že planety aktuálně jedou hodně transformačně, je ve hvězdách a v našich osudech. Tak to teď má být. My všichni máme změnit své hodnoty, uvažování a kolikrát i totálně od základu své životy. Jde to ruku v ruce s tím, co se děje celosvětově a aby to bylo vyvážené, energie samozřejmě musí působit i na nás na lidi. Čím více však budete na vše v životě nahlížet jako na situaci, která Vás má něco naučit, něco si z ní máte odnést, něco pochopit, máte z velké části vyhráno. Vše se Vám bude přijímat lehce - nebo spíše lehčeji. Nyní je sice transformace silnější, planety jedou už několik let zajímavě a ještě zajímavě jet budou, ale není to nic úplně výjimečného. Spíše my jako lidé jsme na to všechno více vnímavější. Jsme otevřeni duchovnímu pohledu, vracíme se více ke svému srdci, k tomu, jak se cítíme, a ne abychom jeli na výkon, tak jako to bylo dřív. My všichni jsme ještě stále ovlivněni minulými generačními vzorci, ale ti, co přijdou po nás, budou mít úplně jiná témata. A je to tak v pořádku.


Není třeba proto plašit, pokud se Vám aktuálně život obrací vzhůru nohama. Chce to zachovat klid a nastavit se na to, že je to tak asi v pořádku. Že je to všechno vyšší záměr co teď prožíváte a cítíte a Váš jediný úkol je, jak na to všechno budete reagovat.


K jakémusi ještě většímu uchopení a možná i pocitu, že nás v něčem opouští lehkost a štěstí, nás směruje Jupiter, který je planetou štěstí a hojnosti. Ve čtvrtek po půl 11 večer se stěhuje do zpětného chodu (podobně jako jsou tam již Chiron, Neptun, Saturn, Pluto) a to v nás může způsobit stavy nejistoty a pesimismu. V překladu a velmi laicky můžeme napsat, že nás opouští stav, kdy jdou věci sami a po másle a přichází stav, že si to teď musíme všechno více vydřít. Zároveň je tento týden i aktivní Novoluní ve znamení Lva, která v nás paradoxně otevírá téma radosti, štěstěny a užívání si. O tom ale až v jednotlivých článcích.


Užijte si poslední červencový týden!


Autor: Tereza

bottom of page