top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (25.9. – 1.10.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Jak jste prožili minulý týden? Cítili jste, jak emoce chvilkama bouchají? Planetární konstelace minulého týdne nebyly zrovna nejharmoničtější. Vztahy mezi planetami nestály zrovna příznivě, takže jsme mohli pociťovat, že to, co jsme v sobě nahromadili, je třeba dostat ven a ne vždy to bylo zrovna konstruktivním způsobem. Tyto emocionální a pocitové výkyvy budou tento týden pokračovat. Z velké části to bude především pátečním Úplňkem, který se odehrává v ohnivém znamení Berana. Beran jako 1.znamení z celého zvěrokruhu otevírá nový cyklus Úplňků, takže jsme aktuálně energeticky v období uzavírání a ukončování a zároveň vítání nového. Můžete to někde v sobě cítit.


Velmi důležité bude si tento týden své emoce pojmenovat. Vědět, co je to za emoci, proč v nás a z jakého důvodu se zrovna v tu danou chvíli ozývá. Co nám chce říct. Je určitě dobré rozlišovat i to, z jak velké části máme práci s touto emocí zpracovanou. Někdy je to totiž obrovský proces dosáhnout vnitřního klidu, aby Vás situace nevyváděla z míry jako dřív. Avšak je dobré myslet na to, že emoce jsou i našimi velkými pomocníky. Ukazují nám, co nám vadí, co se nám líbí a co už se nám nelíbí. Díky nim dokážeme rozeznat své hranice. Je dobré na to tento týden myslet.


Jinak jsme v sobotu zahájili oficiálně podzim. Sluníčko vstoupilo do znamení vzdušných Vah, kde se zdrží celý měsíc, Váhy oslaví tyto týdny svá narození. S Váhami také přichází čas vyrovnání, zharmonizování, zklidnění a zpomalení. Protože je to znamení, kterému náleží 7. příčka, tématem mohou být naše vztahy s okolím. Jak se umíme prosadit, jak umíme ve svých vztazích komunikovat, jak jsou zde rozloženy naše role, jakou zaujímáme pozici. Druzí Vám aktuálně mohou hodně z Vás samých odzrcadlovat, je dobré si toho všímat.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page