top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (26.2. – 3.3.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Vstupujeme do 9. týdne roku 2024, který je pod tarotovou kartou s názvem Poustevník. Čeká nás týden hledání, objevování vlastních pocitů, emocí, bloků, všeho, co je skrytého uvnitř nás. Energie tohoto týdne bude hodně o našem pochopení a přijetí, odpuštění, puštění. Možná se potkáme se svou skrytou radostí, jindy zase se smutkem, který z nás vytáhne potřebu si poplakat nebo třeba si jen připomenout nějaké chvíle, na které už jsme úplně zapomněli. Ve chvíli, kdy bychom to ani nečekali ucítíme lítost nad životem, který plyne tak rychle, že ho ani nestačíme zachytit.. A zároveň silnou radost z batolecího se nevinného štěňátka či miminka.


Poustevník je o ponoření se do sebe a chápání sám sebe. O pestré paletě snad všech pocitů, které máme v sobě, a které nám tento týden připomenou naši jedinečnost.


Astrologicky se nacházíme ve Slunci v Rybách, což dodává do našich životů pátrání v našich vlastních hlubinách, Merkur v Rybách to potvrzuje a ukazuje, že naše aktivity budou ještě více směřovat do oborů jako je psychologie, esoterika, náboženství, nacházíme zalíbení v hudbě a umění. Máme najednou více snů, skvělou představivost, vidíme tvary a slyšíme zvuky, cítíme vůně. Jsme mnohem vnímavější než kdykoli dřív. Venuše, planeta lásky, se pohybuje ve vzdušném, svobodném Vodnáři. Potřebujeme mezi přátele, potřebujeme cestovat, potřebujeme udělat něco, co je dobrodružné, čím vybočíme ze svého zajetého stereotypu. Pozor jen, ať nejdeme v potřebě vymanit se z rutiny do velkého extrému.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page