top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (26.7. – 1.8.2021) - otočení



Pěkné pondělí! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Od dnešního dne se nacházíme ve 30.týdnu roku 2021. Krásné číslo ta trojka. Lidé narození pod životním číslem 3 nebo se dnem narození, kde se objevuje 3 (3,12,21,30) mají díky dobrodějné planetě Jupiter, která je jejich hlavní planetou, často více štěstí než rozumu.


Tento týden, numerologicky pod 3, je však velmi důležité zamyslet se nad jednou věcí, která se bude do našeho života formou myšlenek vkrádat každou chvilku: „NEBLOKUJI SI SVÉ ŠTĚSTÍ AKTUÁLNĚ SÁM/SAMA? DĚLÁM OPRAVDU VŠE PROTO, ABYCH SE CÍTIL/A DOBŘE?“ Nejste Vy sami těmi, kteří říkají na nové příležitosti „ne“, odmítají každou nabídku, která Vám do života přilítne, nejste ti, kteří přijdou domu a jsou rádi, že jsou rádi? Tento týden se máme hecnout, nelenit a zvednout zadek. A jestli minulý týden to nešlo, teď to půjde. Proč?


Minulé dny jsme byli poměrně silně ovládáni Úplňkem ve Vodnáři. Mohla nás zmáhat, jak už to tak u Úplňku chodí, únava, chuť nic nedělat, potřeba spát, touha ponořit se do témat jako jsou svoboda či společenství lidí kolem nás. Únava, pokud jsme ji cítili, se ale může pomalu obrátit, vše se dá opět do většího pohybu.


Dopomáhá tomu i vstup Slunce do Lva, 5. znamení zvěrokruhu, které symbolizuje radost, energii, chuť tvořit, ale také téma dětí a rodiny. Se Sluncem v Raku jsme byli nuceni ponořit se také do své rodiny, ale spíše do té, ve které jsme vyrostli. Mohly se více řešit a zintenzivňovat vztahy s rodiči, sourozenci či ostatními rodinnými příslušníky, mohli jsme s nimi vést zásadní rozhovory – příjemné i nepříjemné. Do popředí šly emoce, pocity a celkově téma dětství a našeho vnitřního dítěte. Co jsme si jako malí prožili, jaké jsme pochytili vzory, co jsme okoukali, jaké máme vztahy se svou rodinou nyní? Nyní se ale překlapíme do Lva a zde si žádá naší pozornost ne rodina primární, ale rodina, kterou my samy zakládáme a ve které stojíme v čele. Pozornost se přesouvá k našim dětem (narozeným či ještě nenarozeným) a k partnerům. Právě tyto témata mohou nyní v dalších dnech a týdnech být silnější než dříve.


Tento týden se přesouvá Jupiter do Ryb, Merkur do Lva a Mars do Panny. Více však v jednotlivých článcích.


Krásný týden!



 

1. SCHIZOFRENIE


Tato karta je kartou vnitřního tlaku a jakéhosi nepříjemného pocitu "nevím co mám dělat". Zároveň je vždy karta spojena s našimi strachy, které nás naplno toto období ovládají. Ať už se ocitáte v jakékoli životní situaci nebo v jakémkoli období na Vaší životní cestě, pravděpodobně je někde tento nepříjemný pocit tlaku, nerozhodnosti a z toho plynoucí vyčerpanost a únava ve Vás a ztěžuje Vám prožívanou situaci nebo jen aktuální bytí hravě zvládnout. Je důležité se na tento vnitřní tlak nyní zaměřit a snažit se rozklíčovat, co můžete udělat pro to, abyste se cítili lépe a aby Vás nepronásledovali Vaše vnitřní obavy, které nemáte aktuálně pod kontrolou. Obrázek ukazuje, že se nyní můžete trápit soubojem mezi rozumem a srdcem, taktéž ve Vás může narůstat silný pocit paniky a úzkosti z toho, že se jen trošku pohnete a zřítíte se do propasti. Tedy že stačí udělat jeden chybný krok a vše bude špatně. Takže se aktuálně nacházíte v jakési křeči z toho, co budete nyní dělat, jak situace dopadnou, celkově co bude dál. Karta radí ovšem zachovat klid a svou situaci probrat s chladnou hlavou, ideálně bez strachu a šílení z toho, co bude dál. Tento týden je tedy radou mít se na pozoru před svými negativní myšlenky, panikařením a strašáky, protože Ti Vás aktuálně dost dobře ovládají. Poslouchání jich by však pravděpodobně k ničemu dobrému vůbec nevedlo.



2. SAMOTA


Druhá karta tohoto týdne se jmenuje Samota a říká, že tento týden si Vaše duše žádá jediné - klid, ticho a nulovou společnost. Potřebujete se nyní pravděpodobně soustředit na sebe a své vlastní tempo, rytmus a celkově život. Přítomnost jiných lidí Vám aktuálně spíše bere než dává a měli byste se tento týden ideálně stáhnout. Je totiž možné, že právě v samotě si odpočinete, ujasníte si kudy dál, co chcete nebo si jen jednoduše dáte pohodu, kterou potřebujete. Mnoho lidí se samoty bojí a přitom úplně zbytečně. Když duše dozraje, zjišťuje, že vlastně nikdy nejsme sami a že se v tichu a samotě skrývá obrovský potenciál. Čerpáme zde energii, objevujeme sami sebe, zjišťujeme jací jsme, poznáváme se, srovnáváme vše co je vychýlené. Tento týden se samotě nevyhýbejte, spíše naopak. Vyhledejte ji a čerpejte léčivou energii, kterou samota nabízí.



3. DOSPĚLOST


Třetí karta, která se nachází přímo uprostřed, se nazývá Dospělost. Její vytáhnutí Vám připomíná, že možná ne vždy máte možnost rozhodovat o situacích, ve kterých se ocitnete, zároveň však ukazuje na nádhernou možnost postoje, se kterym budete na situace v životě reagovat. Vždy si totiž můžete zvolit, zda na to, co se Vám nelíbí nebo s čím nesouhlasíte budete reagovat z pozice vystrašeného dítěte, které hledá spasitele nebo z pozice dospělého, který si je vědom, že je autonomní jednotkou s vlastními zdroji a nástroji, jak se s danou situací vypořádat. Tedy že už během několika týdnů mu byla odkryta pravda a teď je na něm, jak se k celé věci celkově postaví. Tato karta Vám tedy připomíná, že je na čase dospět a převzít odpovědnost za to, co se Vám v životě děje. Dospělost není spojená s obdržením občanského průkazu, ale právě s odvahou vystoupit z dětinských vzorců oběti, která hledá viníka, aby měla konečně koho obvinit. Tento týden se nad celou situací, ve které se nacházíte zamyslete. Možná Vás hned nenapadne to správné řešení, ale alespoň si uvědomíte, že už dávno nejste malé děti, které nedosáhnou na kliku od dveří a jsou odkázáni na to, až jim někdo otevře.



Autor: Tereza

bottom of page