top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (27.2. – 5.3.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Slunce se nám pohybuje vodními Rybami, které nás vedou k bilancování nad uplynulými zážitky, lekcemi, nad tím vším, co už máme během minulého roku za sebou. Ryby jsou znamením hloubky, tudíž je skvělý čas pro chápání, uvědomování si, pro duchovní práci. Nořme se do svého nitra a objevujme spolu s Rybami náš vnitřní svět, intuici a vytvořme si prostor pro uzavírání všeho starého. To, co nám brání v kroku do budoucna se snažme odseknout a nastavit se na nové začátky, které přinese ohnivý Beran na konci března. Teď máme měsíc na to, abychom si zvědomili co s námi má na naší cestě pokračovat a co už k nám nepatří, ať už jsou to staré programy naší mysli nebo věci, lidé, situace, které už nepotřebujeme.


Venuše v Beranu nám vytváří skvělé podmínky pro nové dobrodružství, akce, vášeň, intenzitu a chuť do nových situací. Ohnivý Beran otevírá radost a zapomenutou spontánnost.


Merkur, který se aktuálně pohybuje vzdušným Vodnářem nám dává jasnou, logickou přemýšlivost. Díky němu můžeme mnohé v našem chápání zrychlit, vytvořit si nové systémy fungování, ideální čas pro nový systém a řád. 2.3. vstupuje Merkur do posledního znamení zvěrokruhu, vodních Ryb, což nám vytvoří na další 2 týdny prostor pro pochopení podstaty věcí. Jdeme do hloubky v našem myšlení, spojujeme si, propojujeme, chápeme, komunikujeme jemněji, soucitněji směrem k druhým. Naše aktivity se mohou týkat vědomé práce na sobě.


Příští týden začneme s Úplňkem v Panně, který se odehraje 7.3. Otevírá se téma našeho těla, zdraví, starost o naší fyzickou stránku. Umíme se o své tělo starat? Vnímáme ho? Řešíme příčinu, díváme se na svůj zdravotní stav celistvě?


Ten samý den se odehraje pak i přesun Saturna do Ryb, na který čekáme 2,5 roku. Začíná období duchovní očisty, uzavírání celého třicetiletého cyklu. Věnujme pozornost maličkostem, propojujme si informace, chápejme, že vše souvisí se vším.


Mějte krásný týden!


Tereza

bottom of page