top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (27.6. – 3.7.2022)

Krásné pondělní ráno!

Tento týden přivítáme s lunou v Blížencích, která se od včerejšího dne pohybuje v tomto vzdušném znamení. Víkend mohl být vzhledem k luně v Býku poměrně klidný, zaměřený na malé radosti a potřebu stability, kterou jsme si chtěli různými aktivitami vytvořit. Nepříjemný kvadrát, který je mezi Jupiterem v Beranu a Slunci v Raku, ale mohl způsobovat třenice v rodině nebo nám mohl ukázat, že ne vždy se naše představy shodují s realitou. Zároveň s touto kvadraturou většinou hrozí, že něco přeháníme, ztrácíme přehled, tudíž jsme mohli o víkendu kolikrát i slušně narazit. Tento aspekt můžeme pociťovat ještě v dalších dnech v týdnu.

Dnes nám hvězdy ukazují na možnou rozlítanost, chaos a ztrácení se ve svých povinnostech a plánech. Pravděpodobně ne jednou na sobě pocítíme, že potřebujeme dovolenou. Na druhou stranu může být pondělek i dnem, kdy toho stihneme poměrně dost a můžeme mít ze sebe dobrý pocit.

Úterní ráno začínáme velkým přesunem planety Neptun, která už je nachystaná, že bude „couvat“, tedy, že její směr bude retrográdní. Tímto stylem pojede až do 4.12., což samozřejmě pocítíme. Nejvíce bych řekla, že se naše uvědomění bude týkat partnerské oblasti, ve které zjistíme, že ne všechno, co jsme si mysleli, je opravdové. Může přijít poměrně nepříjemné vystřízlivění, a to od menších skutečností až po ty velké. Také se budeme setkávat se svými bolístkami, které jsme se snažili v sobě potlačit a právě s retrográdním Neptunem se všechno to schované vyvalí na světlo. Já osobně beru čas, kdy Neptun couvá, jako obrovskou příležitost spousta věcí odhalit a zapracovat na nich.

Ve středu se kolem 5 hodiny ranní odehraje červnové Novoluní ve znamení Raka. Toto 4. znamení zvěrokruhu, které je propojeno s elementem vody, nám tyto dny otevírá stavidla našich emocí. Můžeme na sobě pociťovat rozladěnost, věci se nás více dotknou, bereme si je osobně. Na druhou stranu se dostáváme blíže k svým pocitům, ke svému vnitřnímu hlasu, proto i tyto dny snadněji odhalíme, co se v nás opravdu odehrává. Dotýkáme se své duše, nejsilněji od dnešního dne (pondělí) do pátka/soboty.

Zároveň začínají dětem prázdniny a nám dospělým dovolená. Užijte si volno, pokud Vás čeká a těším se za týden.

Krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page