top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (28.8. – 3.9.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Začínáme týden se Sluncem v zemské Panně, která už několik dní ozařuje naši oblohu. Přináší do našeho života řád, systém a potřebnou organizaci. Také otázky ohledně toho, jak umíme nakládat celkově se svým časem.


Včerejším dnem nám do planety Mars přešlo první vzdušné znamení od začátku léta, což znamená, že se začne lépe dýchat. Jak tak koukám z okna, tak asi nejen v našich životních situacích. Znamení Váhy, které aktuálně úřadují pár týdnů v této planetě, obecně přináší do našich životů uklidnění situací, neboť energie tohoto znamení je o harmonii, hledání kompromisů a zjemnění. Tam, kde byly nějaké sváry, lze přepokládat, že se uklidní.


Co je důležité zmínit ještě kromě toho, že nám couvá 6 planet na obloze a přidá se tento týden i planeta sedmá. Bude to Uran, planeta nezávislosti a originálnosti. Tím, že se dá do zpětného chodu, budeme řešit mnohem více svůj životní styl – jak jíme, zda sportujeme, dodržujeme pitný režim, kolik hodin spíme,… Je třeba v těchto tématech udělat pořádek. Vzhledem k tomu, že se Uran pohybuje v Býku, je možné, že budeme přemýšlet nad tím, jak hospodařit se svými penězi – co si koupit, co nekoupit, na co šetřit, nebo spíše utratit.



Jinak aktuální krátkodobé aspekty jedou na nebeské klenbě příznivé i nepříznivé. Jako život sám. Kromě mínusů se dají na prožívaných věcech najít i plusy.


Takovým příkladem může být třeba postavení Slunce v opozici na Saturn. Tato konstelace jede už z minulého týdne, tento týden již zeslabuje, ale je stále aktivní. Můžeme na sobě cítit větší břímě odpovědnosti a zodpovědnosti, hodně práce, starostí, povinností, jednoduše řečeno zátěž. Pozitivum této konstelace ale také je umění se zakousnout do překážek a vytěžit z nich maximum. Takže když se třeba přemůžeme jít cvičit, slastný pocit po se dostaví mnohem intenzivnější než kdykoli jindy. Když se přemůžeme dodělat to, co nějakou dobu odkládáme, můžeme si pak odškrtnout spousta položek ze seznamu, neboť tato konstelace je ideální na dokončování a pracovitost.


Je také důležité zmínit kvadraturu mezi Venuší, planetou lásky a vztahy a Jupiterem, planetou přehánění, štěstěny či morálky. Upřímně.. neočekáváme od těch druhých trochu moc? Nechceme po nich téměř psí kusy a sami až tak ohební nejsme? Je skvělé vnášet mezi sebe a druhé aktivitu a vášeň, aby se vztahy hýbaly a nezevšednily, ale čeho je moc, to může uškodit.


Využijme spíše aspektů, které nám jedou do oblasti vzdělání a nových informací. Začtěte se do nové knížky, která na Vás kouká z knihovny a ještě nebyl čas se do ní ponořit. Přihlašte se na kurz, který Vás zajímá, veďte rozhovory, které Vás mohou obohatit, zapněte si inspirativní video. To jsou aspekty na rozvíjení, je dobré jich využít.



Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page