top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (3.10. – 9.10.2022)


Krásné pondělní ráno!


Začíná nám nový týden, nové příležitosti a nové výzvy. Opouštíme pomalu konstelace, za kterých se moc dýchat nedá. Sice dnešní den začínáme lunou v Kozorohu, což samo o sobě je těžší, tvrdší energie, která je hodně o vytrvalosti a pracovitosti a během dne přejde luna ještě přes Pluto, které je v opozici na Černou lunu, ale také bude luna stát v hezkém trigonu na Merkur a na Uran. Můžeme tedy říci, že si v některých ohledech ještě mákneme, situace nám nedovolí prožít své emoce možná tak, jak bychom chtěli, ale pocítíme, že o tom, co prožíváme budeme umět konkrétněji mluvit a zanalyzovat to. A to je také důležité.


Ulevovat se nám bude také proto, že se nám včera Merkur „otočil“ a začal se rozjíždět přímým směrem. Rozpravy, které nikam nevedly, rozhovory ke kterým mělo dojít a nedošlo opouštíme a začínáme se ve svých domluvách s druhými cítit jistěji. Padají jasné termíny, konkrétní řešení a přichází normální dohoda. Vše co stagnovalo, se začíná rozjíždět. Máme daný směr a postupnými kroky se přiblížíme k cíli. K čemu ale byla tato stagnace dobrá? Stáhla nás dolů. Do hlubin našeho podvědomí. Za posledních několik týdnů jsme se více přiblížili ke svým podvědomým programům, nejeden z nás si poplakal, bouchal dveřmi, dupal po pokoji, házel ksichty na lidi okolo. Emoce nešly udržet, vylívaly se ven, bylo potřeba to vše nastřádané upustit.


V retrográdním směru se nám drží ještě několik planet, ale k Merkuru se v sobotu přidá ještě Pluto, které couvalo od konce dubna. Pluto jako planeta nevědomí a tajemství nás stáhla hluboko a začala vyplavovat ven destruktivní programy a vzorce, které si přinášíme z našich rodin. Mohli jsme proto tyto měsíce postřehnout, že ne všechno, co v sobě máme nastaveno, je dobré a dělá nám dobře. Za tuto dobu jsme si měli tyto programy pojmenovat a nyní nastává čas je uchopit a měnit. Za dobu retrográdního chodu to většinou nejde, když se planeta rozjíždí, dostáváme příležitost nastavit jiný směr.


Celému týdnu bude vládnout Úplněk v Beranu, který bude tentokrát také celkem zajímavý. Vztek, být asertivní, umět nastavit hranice, ale třeba i vážit si sami sebe jsou témata, které tato konstelace přináší. Budeme to pociťovat celý týden.


Mějme ho krásný!


bottom of page