top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (3.7. – 9.7.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Tento týden se nám ze tří karet, které byly zveřejněny na facebookové stránce k výběru vytvořil jakýsi příběh. Ta osoba, pro kterou bude, se v něm jistě najde. Není to určeno všem, ale cítím, že informace, které z karet jdou, mám sdílet. Tak jdeme na to.


Byla jednou jedna žena. Silná, nezávislá, mocná. Byla inteligentní, uměla se o sebe skvěle postarat, uměla se, chceme-li rozšířit její působnost, postarat i o své děti a manžela. Byla nezávislá, nikoho k sobě nepotřebovala, vystačila si sama. Citově byla mnohem zranitelnější než ve skutečnosti dávala najevo. V srdci toužila po spokojené rodině, hřejivém rodinném zázemí, po tom, aby byla přijatá a milovaná. Chtěla mít pocit bezpečí, na povrchu se však tvářila neohroženě a silně. Muži ji obdivovali, ale báli se jí. Byla až moc silná. Až moc chytrá, až moc rychlá, až moc dokonalá. Svým jednáním si neuvědomovala, že muže kolem ní oslabuje, protože nastavuje zrcadlo úrovni jejich mužské energie. Muži, pokud byli delší dobu vedle ní, si mohli vedle této ženy připadat až moc zranitelní, necítili se vedle ní jako muži. Veškerou mužskou energii vybrala ona. Aby si ji zase doplnili, začali hledat něco nebo někoho, čím si svou mužskou energii vezmou zpět. Když si žena začala uvědomovat, že něco ztrácí, spadlo to. Všechno se jí to zbořilo pod rukama jako domeček z karet. Cítila se podvedená, naštvaná a zklamaná. Jak to, že i přes to, že dělala všechno, přišla takováto zrada? Nedokázala se s tím vypořádat. Byla zničená. Proč se jí ale situace opravdu stala? Jejím úkolem nebylo začít být naštvaná na druhé a na osud, že jí to všechno spadlo. Její úkol tkvěl v uvědomí, proč jí to opravdu spadlo. Nestavělo se celou dobu na špatných základech? Nestavěla ten domeček jen ona sama a nevšimla si, že by na to měly být dva? Nenalhávala si v něčem? Teď už jí nepomůže, když s tím bude bojovat a žehrat na osud. Ona má zpět použít svou sílu, ale jiným způsobem. Ne tím, jaký ji dostal tam, kde je teď. Její síla má být více v jemnosti a ženskosti, ne v mužské energii. Tu by měla přenechat mužům.


Pokud Vám příběh nic neříká ani jednou větou, nechte ho sebou jen projít. Byl pro někoho vedle Vás, někoho, kdo to podobně ne-li úplně ve stejném scénáři prožil.


Astrologicky jen připomínám, že se dneska odehrává Úplněk v zemském znamení Kozoroha, o kterém vyjde za pár hodin článek. Můžete být už pár dní unavení a emočně vykolejení. Témata se mohou točit kolem Vaší kariéry či cílů, kterých byste chtěli dosáhnout.


Dalším významným astrologickým bodem je přesun znamení u planety Mars. Mars se stěhuje do zemské Panny, čeká nás titěrná práce na všem, co je třeba vidět více zblízka a detailněji. Ať se to týká práce nebo osobního života, na více jak měsíc budeme mít potřebu vytvořit si přesný plán a ten dodržovat.



Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page