top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (5.6. – 11.6.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Včera jsme týden uzavřeli Úplňkem. Říká se mu jahodový, protože začíná sběr jahod a jiných vypěstovaných a vyrostlých bylinek a pochutin ze zahrádek. Úplněk se odehrával ve Střelci a nastínil nám, jak je důležité mít víru a naději. Jako každý Úplněk v nás mohl také něco uzavřít a otevřít něco nového. Co jste si za této fáze luny uvědomili? Bylo něco, u čeho jste si řekli, že je třeba začít jinak? Částečně ještě v pondělí a úterý jeho vliv pocítíme silněji.


V pondělí nám jinak planeta Venuše, která stojí za láskou a uměním, stojí v napěťovém postavení na Pluto, planetu transformace a smrti. Mohli jsme také přehodnocovat naše vztahy. Mohla k nám přijít myšlenka či nějaká informace, která mohla v našich vztazích způsobit změnu. Tento vliv bude aktivní celý týden, takže to může ještě po všechny tyto dny přinést nějaké výraznější prožívání našich vztahů a potřebu udělat něco jinak. Pozor na zbytečný nátlak směrem k druhým.


V úterý a také až do konce týdne bude aktivní příznivá konstelace mezi Merkurem a Plutem. Merkur se pohybuje Býkem a Pluto je ve Vodnáři. Dochází k hledání a přemýšlení nad tím, jak vydělat peníze, jakým způsobem ušetřit nebo pracovat s financemi. Naše myšlení půjde obecně do hloubky, dají se očekávat i v průběhu týdne zásadní rozhovory s druhými, se kterými budeme chtít probrat své hluboké myšlenky. Čím více se budeme blížit ke konci týdne, tím se naše filozofování bude prohlubovat.


Planeta Pluto bude aktuálně celý týden velmi aktivní. Vyvíjí tlak na Mars a také na Jupiter, což může způsobit netrpělivost a také chtít dosáhnout rychle výsledků. Pozor, ať nejsme příliš netrpěliví a netlačíme moc na pilu. Také bychom neměli mít v některých otázkách až moc velká očekávání, že objevíme „Ameriku“. V nás něco uzrává, to ano, ale některé věci si ještě žádají čas. Proto přemýšlejte, filozofujte, ale netlačte na změny. V naší mysli se možná už ty změny odehrávají, ale v realitě si na to ještě budeme muset chvíli počkat.


Také nepřeceňujte své síly. Dopřejte si dobré vybití své energie, ale nejeďte na hranu, fyzicky byste si mohli akorát tak přivodit zranění či únavu, ze které byste se sbírali pár dní. Vše s klidem.



Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page