top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (5.7. – 11.7.2021) - otočení



Pěkné pondělí! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Dnešním dnem vstupujeme do 27. týdne v roce, který je tentokrát symbolem osamění a analyzování, neboť mu náleží tarotová karta Poustevník. Minulý týden se odehrával pod tématem síly. Měli jsme zapátrat, jaký chybný vzorec ve svém životě stále opakujeme a vadí nám. Pokud jsme ho našli, měli jsme sebrat veškerou sílu, kterou jsme měli tento týden k dispozici, a použít ji na vyřešení našich sporů s ostatními a nastavení si nových pravidel. Vše, s čím jste se minulý týden potkali, ať už to byli lidé z minulosti, noví známí a přátelé, nebo informace plující skrze knihu, rádio, film či sny, jste měli využít právě na změnu svých špatných návyků. Síla, která byla k dispozici se měla použít k novým vzorům chování a tím tak pomalému rozjezdu do nového způsobu žití.


Tento týden, který je pod energií pátrající devítky je o symbolu ukončení a uzavření. Čeká nás opět týden hledání a objevování vlastních pocitů, emocí, bloků, všeho, co je skrytého uvnitř nás. Energie tohoto týdne bude hodně o našem pochopení a přijetí, odpuštění, puštění. Možná se potkáme se svou skrytou radostí, jindy zase se smutkem, který z nás vytáhne potřebu si poplakat nebo třeba si jen připomenout nějaké chvíle, na které už jsme úplně zapomněli. Ve chvíli, kdy bychom to ani nečekali ucítíme lítost nad životem, který plyne tak rychle, že ho ani nestačíme zachytit.. A zároveň silnou radost z batolecího se nevinného štěňátka či miminka. Poustevník je o ponoření se do sebe a chápání sám sebe. O pestré paletě snad všech pocitů, které máme v sobě, a které nám tento týden připomenou naši jedinečnost.



 

1. CESTA


První karta se nazývá Cesta a vytáhl si ji přesně ten, kdo si má přečíst informace o tématu KARMY a ŽIVOTNÍCH LEKCÍCH. Život je neustále se měnící kontinuum. Život je putování, život je cesta sama o sobě, ani ne tak o dosažení nějakého bodu, nějakého cíle, ale o cestě samotné. A toto karta připomíná, že tak jako Vy, tak i ten před Vámi, za Vámi, vedle Vás je jako každý aktuálně na cestě. Na té, která znamená poznávání, zkušenosti skrze pozitivní zážitky, ale i ty negativní. Touto kartou si máte uvědomit, že někdy je prostě hůř a někdy zase líp. Nic v životě není náhoda a vše se děje z nějakého důvodu. To, že ten důvod zrovna nevidíte neznamená, že žádný není. Naopak. Prostě ho ale akorát zrovna neumíte vidět. Ale když se budete snažit, odhalíte ho. Vše je o postupném odkrývání a také o postupném pochopení. Tento týden máte sebou nechat tyto slova projít. Nechat své oči přejíždět po těchto řádkách a uvědomovat si hloubku a sílu každého slova, které Vám přináší informaci. A buď s Vámi bude rezonovat nebo ne, kažopádně jak jsem psala výše, z nějakého důvodu tento horoskop čtete a něco si z něj máte vzít. Tento týden pro Vás bude o uvědomování si své cesty, o uzavření některých témat a oblastí, o ujasnění si, co vlastně chcete. Také o tom, že každá cesta má své křižovatky a zakoutí, která nejsou příjemná. Ale díky nim můžete být silnější, uvědomělejší a mnohem více vědomější. Tato karta většinou připomíná, že uzavíráte důležitou kapitolu v životě. Došli jste možná do cíle, který jste si určili nebo Vám ho osud určil a nyní je čas se opět posunout a přivítat nové. Tento postoj otevřenosti a přijetí přiláká do Vašeho života nové přátele i zkušenosti. Nebraňte se změnám. Jsou v životě důležité, aby Vás posunuli opět tam, kde máte být.



2. OSLAVA


Karta druhá se jmenuje Oslava a ukazuje téma, se kterým kolikrát "bojujeme" my všichni - umění vidět ve špatném i to dobré. Koukněte na obrázek. Prší, vody je celkem dost, boty by v takovém počasí byly úplně celé mokré, do toho fouká pořádný vítr. Tancujícím dívkám to ale nevadí. Smějí se, užívají si kouzelnou atmosféru, tančí a možná i zpívají. Déšť ani vítr jim nevadí. Dokáží se nad to povznést, umí se na to podívat jako příležitost udělat něco jinak, netradičně a neobvykle. Co na tom, že jim třeba jejich plány nevyšly. Umějí se přizpůsobit situaci, a to je k nezaplacení. Nejsou ani negativní, ani zasmušilé. A mohly by být. Mohly by nadávat: "co je to zase za "debi**í" počasí, proč pořád jen prší, léto nebylo, nic nevychází a je to celé na houby." Přijde Vám to vtipné a možná i povědomé? Známe to totiž všichni. Buď to děláme sami nebo to slyšíme často v našem okolí. Bědování na to, co mělo být a není. Neumění se na to celé podívat prostě jen z jiného úhlu pohledu - z toho více optimističtějšího. Počasí není špatné, to my něco děláme špatně. Možná se na to prostě neumíme podívat jinak. Tento týden je Vaším úkolem hlídat, jak na zkažené plány koukáte. Jak dokážete zareagovat, když něco není tak, jak jste si představovali. Očekávat je taky něco, co není úplně dobré, ale o tom zase jindy. Teď se zaměřte na své postoje, když nevychází to, co jste chtěli.



3. PŘIJÍMÁNÍ


Karta s číslem 3, Přijímání, hovoří obecně o potřebě a vlastně i nutnosti přijímat se takoví, jací jsme. Karta Přijímání Vás nabádá otevřít nebo více rozpytvat v sobě téma ŽENSKOSTI. Přijímání je o tom přijímat se nejen takový, jaký jsem, ale především v sobě probudit ženskou stránku, jemnou energii, podívat se na svou roli ženy, partnerky či matky a dcery (probuzení ženské energie platí i pro muže). U této karty vždy vnímám velkou spojitost s 2. čakrou, která souvisí s tématem ženství, sexuality a vnitřní sebedůvěry. Je dobré si tento týden položit otázky – Mám se ráda? Dokážu se ocenit? Co mám na sobě ráda? Umím bránit samu sebe? Mám pocit, že jsem dobrou partnerkou/matkou/dcerou? Pokud jste odpověděli na nějakou otázku záporně, je potřeba se zeptat sama sebe proč. Když se přijímame, i se všemi těmi nedokonalostmi, nad kterými bychom klidně mohli lamentovat hodinu, naše ženství je uchopené. Je pevné a stálé. Když se zdravě přijímáme a oceňujeme, jsme zdravé a cítíme se ve svém těle dobře. Když se máme upřímně rády, má nás rádo i naše okolí a vztahy kolem nás kvetou. Popřemýšlejte tento týden nad sebevědomím, nad tím, jak se máte rády/rádi, co na sobě oceňujete a za co jste na sebe pyšné/pyšní. Vaše duše touží zahrnout láskou a s tím se začíná vždy u sebe.



Autor: Tereza

bottom of page