top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (6.2. – 12.2.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Tento týden bude hektičtější. Spousta věcí bude potřeba dodělat, snažit se o řešení, organizaci a udělání si řádu, na druhou stranu jsou konstelace nastavené na to, abychom se jen zahrabali a nedělali vůbec nic. Tento tlak můžeme pociťovat celý týden, což pak vytvoří únavu, pocit nenaplnění a pravděpodobnou nechuť úplně ke všemu. Když budeme odpočívat, vnitřně nám pojedou scénáře toho, co všechno musíme udělat a vyřešit (takže si vlastně stejně moc neodpočineme) a když budeme pracovití a pilní, vnitřně budeme nenaplnění, protože se nám do hlavy bude vkrádat myšlenka, že je náš život pouze a jen povinnost.


Tento tlak a obecně řečeno frustraci z neumění tyto dva protipóly zharmonizovat, je dobré nepopírat a mít na mysli, že tyto energie teď může pociťovat hodně z Vás. Také jsou energie trochu těžší na partnerské vztahy. Konstelace ukazují na pocity nenaplnění, bezmoci a jakési skepse k našim protějškům. Pozor na zvýšenou kritičnost a potřebu si rýpnout, když se věci neodehrají podle toho, jak byste si přáli. Může to celé vyvrcholit ostrou hádkou či zklamáním z reakce partnera. Pracovně konstelace ukazují na snaživost, ale je tam také i sklíčenost a překážky.


Jak tyto energie zvládnout?


Nevytvářet na sebe ještě větší nátlak než už je. Snažit se vykřesat volné chvilky jen pro sebe, kdy naberete energii a psychicky si odpočinete. Také je dobré soustředit se více na dobrý každodenní režim. Jíst aktuálně lehčí jídla, chodit včas spát, neponocovat, zacvičit si, pít hodně vody a snažit se vše kolem vidět pozitivně. Celé je to vždy jen náš úhel pohledu.



Mějte krásný týden!

Autor: Tereza

bottom of page