top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (8.1. – 14.1.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi, první v novém roce 2024!


Začínáme týden, ve kterém se nám Sluníčko již od konce prosince pohybuje ve znamení zemského Kozoroha, jehož vliv ucítíme tento týden ještě silněji, neboť nás ve čtvrtek čeká Novoluní právě v tomto 10.znamení zvěrokruhu.


Hlavním tématem, které toto první Novoluní roku 2024 přináší je MÍT PLÁN. Bude to se chtít tyto dny dobře zamyslet nad tím, jak vypadají Vaše životní oblasti – zdraví, práce, vztahy, finance, záliby a udělat si rešerši toho, jaké kroky nyní podniknout. Spousta lidí mají sny a cíle, ale představí si kolik práce k získání těchto tužeb vede a vzdají to hned na samém začátku. V čem ale disponuje kozoroží síla a bravurní schopnost, je jít krok za krokem, pomalu, postupně, dokud nedojde cíle. Cesta to může být pomalejší, avšak každý krok je řádně promyšlen a našlapováno je opatrně, proto jsou pak cíle nejen dosaženy, ale mají i dlouhé trvání. Přínos energie tohoto prvního a tudíž velmi silného Novoluní tkví v promyšleném plánování každého kroku, abyste dosáhli toho, co chcete.


Protože v neděli přejde znamení Kozoroha i do planety Merkur, vliv se zesílí. Celkem se v Kozorohu pohybují 3 planety a 2 světla – Slunce, Merkur, Mars, Pluto a ve čtvrtek i Luna. Jak tohoto aktuálně využít? K plánování, organizaci, lepším, promyšleným krokům, ať už se to týká finanční hojnosti, lepších pracovních podmínek či pracovní doby, zdravotní pohodě (lepší strava, pohyb, pitný režim,..).


Energie planet a hvězd můžeme, ale nemusíme využít. Když nevyužijeme, nic se nestane. Nicméně jsou období, které více přejí relaxu a pouštění věcí, a pak období, kdy nám energie přeje, aby naše mozkové závity jely na plné obrátky, protože díky tomu vymyslíme kroky, které nás dostanou tam, kde si přejeme být.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page