top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (8.4. – 16.4.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Tento týden začnu nezvykle, a to malinkým náhledem na karetní předpověď tohoto týdne. Karty, které totiž vypadly, tento týden moc pěkně potvrzují i astrologické konstelace.


Ostatně jako vždycky, ale tento týden začnu s kartami. Všechny tři hovoří o jakémsi hledání. A každý hledáme něco jiného. Někdo odpověď, jiný tu „správnou“ cestu, správná slova, je toho spousta co se dá hledat, ale pravděpodobně tento týden to budeme prožívat tak nějak všichni. Ať už méně okatě nebo to na nás každý pozná. Karty jsou totiž tento týden o noření se do sebe, nostalgii, samotě, ale i nějakém stahování dolů, což může být na jednu stranu prospěšné, na tu druhou se to pak ale odrazí na našem rozpoložení.


Astrologicky je potřeba zmínit aspekt mezi Uranem a Lilith, který rozehrává tendenci k frustraci, únavě, nepozornosti, střílení od boku, ale vědomí si zároveň i toho, že tak jednáme kvůli tlaku, který je na nás vyvíjen. Chce se po nás řešit své problémy a to možná co nejrychleji.


Saturn v Rybách nás učí spojit se svým nitrem, být více vnímavější ke svým pocitům, ke svému tělu, ke své duši. Řešíme hodně alternativně, pravděpodobně i tam, kde bychom dříve volili logičtější cestu. Platí to i o našich dvou rádcích - rozumu a srdci. Hledáme fakta, logicky se snažíme přiklonit k jedné variantě, ale srdce to celé přehlušuje. A záleží jak je naše srdce nastaveno. Pokud je v něm chaos, můžeme pociťovat tlak, pocity bezmoci a nejistotu. Pokud jste již díky vlivu Černé luny v Panně uklidili, tak si užíváte zaslouženého klidu a čistoty a jasnosti ve svém životě.


Na obloze převládá beraní energie, která je nastavená na nové začátky, na bouchnutí do stolu, vztek, zdravé nastavení hranic. Je tam ale také i energie rybí a ta je se svým vodním elementem založená více pasivně než ta aktivní beranská. Tluče se v nás opravdu ze všech stran aktivita vs. pasivita. Budoucnost vs. minulost nebo také vzpomínky, dále jasné, rázné rozhodnutí vs. vyčkávání, snaha o spolupráci.


Energie to nejsou jednoduché, především pokud řešíte něco, co si vyžaduje opravdu Vaši aktivitu a rozhodnost. Tento týden bych hodnotila energeticky více dole než nahoře, ale i to „dole“ má své důvody. Někdy se potřebujeme ponořit, abychom pak lépe viděli.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page