top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (9.10. – 15.10.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Do dnešního rána vstupujeme s konstelací, kterou zmíním hned na začátek, protože bude ovládat celý aktuální týden. Je to konstelace mezi Černou lunou, která vstoupila do zemské Panny, a planetou Saturn, která stojí v Rybách. Tyto dvě konstelace se spojují do opozice, tedy stojí naproti sobě, úplně přesné to bude ve středu 11.10. O této konstelaci už jsem psala v minulé týdenní předpovědi, ale zmíním ji ještě jednou, neboť tím, jak se planety pomalu dostávají do přesného protipostavení, tlak houstne. V čem?


Je to konstelace strachů, nevědění jak se rozhodnout, co dělat, zda se dát vpravo nebo vlevo. Zda zůstat nebo odejít, pocity, že pokud něco řešíte, nevíte vlastně jak to vyřešit, protože Váš pocit bude, že ideální řešení ve Vašem případě neexistuje. Otřásat se mohou aktuálně i naše vztahy, protože Černá luna právě dnes ovlivňuje i Venuši, planetu lásky, která se přesouvá také do Panny, stejně tak jako minulý týden Černá luna. Tím, že stojí takto vedle sebe, na naše vztahy padá stín. Co je naše představa a co je opravdová realita?


Určitě nedoporučuji dělat tyto dny nějaká velká rozhodnutí, spíše ještě vyčekejte, až tyto konstelace přeběhnou. Od příští týdne byste měli věci vidět jasněji. Stejně tak bych teď nepodepisovala žádné smlouvy, neuzavírala bych nová obchodní partnerství či bych neměnila práci a nestěhovala se.


Kromě těchto konstelací se přesouvá i planeta Mars. Jde od čtvrtečního rána (06:04) do vodního Štíra. Trochu drsné postavení, které následující týdny zamíchá situacemi kolem nás. Dejte pozor na zbytečné hádky, emoce mohou bouchat u nás všech, potřeba udělat nějaké rozhodnutí taktéž, ale je to typická konstelace na drsnost, ráznost, přestřelení.


No a v sobotu večer se luna dostane do své nov fáze, tedy v 19:54 nás čeká Novoluní ve znamení Vah. Váhy jsou znamení, které souvisí se vztahy, smlouvami, rozhodováním se, estetikou či krásou.


Karty, které vypadly na tento týden, hodně odráží právě téma vztahů, přemýšlení, analyzování, hledání nějakého řešení. Jsou to trochu těžší konstelace, proto se zkuste co nejvíce dobíjet aktivitami, které Vám dělají dobře. A pokud něco nejde, tak to jít ještě nemá a má to svůj důvod.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page