top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (9.5. – 15.5.2022)



Krásné pondělní ráno!


Včera jsme oslavili Den maminek, dnes začínáme týden, který v sobě zahrnuje dvě zásadní konstelace. Jdeme se na ně rovnou podívat.


První změna, kterou nesmíme opomenout zmínit, se týká planety Merkur, která se nám po třech měsících přesouvá do retrográdního směru. Naposledy takto couvala na začátku února, nyní jsme ve zpětném chodu této planety zas. Co pro nás představuje retrográdní chod této planety? Vždy když obrazně řečeno planeta „couvá“, věci okolo nás se zpomalují. Sliby se nedodržují, plány ztroskotávají, doprava stagnuje. Až do 3.června si budeme zoufat a ve spousta věcech nadávat, protože se ocitneme tváří v tvář situacím, kdy ucítíme bezmoc a nespravedlnost. Důvodem této planetární fáze ale není naštvat nás – i když během následujícího měsíce o tom budeme dost pochybovat – ale postavit se tváří v tvář věcem, které odkládáme, které jsme nedokončili, které musíme přehodnotit či kde musíme napravit své chyby.


Pak se nám také přesouvá planeta Jupiter, která je symbolem štěstí, hojnosti, radosti, ale také naší potřeby. Tato planeta se přesune z vodních Ryb do ohnivého Berana, kde se s malou přestávkou zdrží až do jara 2023. Bude nám přáno v nových začátcích, našich snech, v odvaze, neboť právě Beran jako 1.znamení zvěrokruhu, je ten, který odvážně a s chutí otevírá celý astrologický rok. Všichni Berani budou skoro na celý jeden rok pod šťastnou hvězdou, může se jim dařit ve spousta životních oblastech, především však v nových aktivitách, projektech a plánech. Více si ale o této konstelaci povíme v týdnu.



Mějte krásné dny!


Autor: Tereza

bottom of page