top of page

VENUŠE přechází do přímého směru ve VÁHÁCH (16.11. - 2.12.2018)


Pěkný páteční den. I dnes Vás budu informovat o dalším planetárním přesunu, tentokrát z oblasti LÁSKY A VZTAHŮ.


Venuše, planeta lásky, vztahů a potěšení, se nacházela od 5.10. až do dnešního dne v retrográdním neboli zpětném chodu ve znamení Váhy. To je poměrně dlouhá doba, kdy jsme se měli vrátit zpět a promyslet svá rozhodnutí, vrátit se zpět do některých nám nepříjemných situací a zpracovat si je, taktéž se z nich v nejlepším případě poučit. Měli jsme si uvědomit, z čeho naše zloba nebo potřeba bojovat pramení, proč jsme sebelítostiví, z jakého důvodu se snažíme vehementně obhajovat či si v extrémním případě namluvit, že "my rozhodně za nic nemůžeme". :) Byli jsme schválně vystaveni situacím, které nám odkryly, co nemáme zpracováno.


Venuše tento den přechází do přímého chodu, to, co všechno jsme si uvědomili máme začít zpracovávat a snažit se o zharmonizování. O to se právě znamení Váha snaží, taktéž je jejím cílem vyrovnat všechny emoce a pocity, které se v minulém období dostaly do povrch. Máme si uvědomit, jaká emoce nás nejvíce ve vztazích s druhými, především partnery/expartnery ovládala.


Byl to vztek? Bezmoc? Či snad pocit nespravedlnosti?


Tyto pocity ale nevznikli v těchto situacích, nýbrž nás směřují někam hlouběji, možná, a velice často, do našeho dětství, kdy jsme si úplně poprvé vyzkoušeli, jaké to je zažívat i něco, co nám je nepříjemné. Naším úkolem je si tyto pocity zpracovat a pochopit, co je způsobilo. Váha má krásnou energii pochopit a urovnat, uvést do harmonie. A o tom, toto období, až do 2.12. bude. :)


Vyrovnejte proto Vaše vztahy, snažte se o usmíření nebo alespoň pro Váš klid v duši. Nikdo jiný než Vy Vám ho nepřivodí, a hádám, že je pořád lepší cítit se dobře, než žít s pocity křivdy a zklamání. :)


Autor: Tereza



bottom of page