top of page

VENUŠE VE ŠTÍRU (2.12.2018 - 7.1.2019)

Aktualizováno: 3. 12. 2018


Hezké pondělí Vám všem, kdo čtete dnešní řádky.


Včera před půlnocí přešla opět další planeta do jiného znamení, tentokrát se jedná o planetu vztahů, lásky a potěšení VENUŠI. Venuše se po několika týdnech vrací zpět do znamení vodního, hloubavého Štíra. V něm se již před 2 měsíci nacházela, a teď po retrográdním pohybu, kdy působila ve Váhách, se vrací opět sem na místo činu.



A proč tomu tak je?


Inu, nic není náhoda a vesmír nám ke konci roku krásně zařídil tuto poslední, důležitou zastávku. Tato konstelace nás totiž pobízí, abychom se ještě jednou vrátili ke svým neurovnaným vztahům a nedotaženým záležitostem v oblasti lásky. Minule toto působení mělo vliv hlavně na naše minulé partnery a přemýšlení o tom, jak dál v oblasti lásky. Docházelo často ke konfliktům ve vztazích, od Vás z našich sezení poslouchám, že jste nevědli kudy dál, hledali jste společnou cestu, ale vztek a ego uvnitř Vás vyhrávalo. Pak přišla konstelace Venuše ve Váhách, kdy jsme tyto rozkoly s druhými měli vyrovnat a teď jsme opět ve Venuši ve Štíru. A proč? Je to poslední fáze tohoto roku, kdy si máme díky svým vztahům uvědomit svou sílu a sebe samé.


Teď narozdíl od minule ale již není cesta zpět, jedeme na ostro. Naposledy v tomto silném roce máme možnost se ještě ohlédnout přes rameno a nastavit si to tak, jak opravdu chceme. Buď tedy své vztahy přijmeme nebo s nimi v této fázi uděláme něco, co je může buď zlepšit nebo nadobro vymazat.


Štír je hloubka a intenzita, díky které můžeme prozřít a uvědomit si to, co ještě dříve nebylo pochopeno. Mimochodem musím dodat, že pro nezadané je toto skvělá příležitost se seznámit, zaflirtovat či si jen tak užít fajn chvilky.


Mějte krásný začátek týdne.


Autor: Tereza


bottom of page