top of page

ZPĚT V PORADNĚ


Milí sledující a klienti.


Po skoro měsíci jsem opět v poradně, dovolená byla nepopsatelně úžasná. Někteří z Vás správně hádali, že onou destinací, kde jsem strávila několik týdnů, byl Vietnam – země, která ve mně probudila snad nejhlubší emoce, které jsem ani nevěděla, že v sobě mám.


Od dnešního dne jsem opět na telefonu, emailu a na facebooku. Vzhledem k tomu, že ale rovnou po dovolené vplouvám do osobních konzultací v poradně, vše budu opět vyřizovat postupně, mějte prosím s mým (ne)odepisováním trpělivost.


Také hlásím a prosím – zjistila jsem, že vyndáním sim karty na delší dobu z telefonu se zaslané zprávy a zmeškané hovory po nějaké době, kdy se nepřečtou, automaticky mažou. Bohužel už se tedy nedozvím, kdo všechno jste mi volal nebo psal sms zprávu, nic mi ani po několikátém pokusu zapnutí-vypnutí telefonu nepřišlo. Prosím když tak o opětovné kontaktování.


Jinak níže sdílím pro představu pár fotek, země je to opravdu neskutečně nádherná a já jsem moc vděčná, že mi bylo dovoleno ji navštívit. Doufám, že i Vy jste měli skvělé tři týdny. Konstelace jely ale celkem bouřlivě, tak o tom ještě zpětně napíšu článek, pokud Vás budou aktuální nebeské pochody planet zajímat.


Mějte krásné pondělí! Tereza



bottom of page