top of page

ÚPLNĚK V BERANU a otáčející se PLUTO (9.10.2022, 22:54 hodin)


Máme před sebou další silnou konstelaci, kterou je tentokrát Úplněk v ohnivém Beranu. Do toho se nám otáčí do přímého směru planeta Pluto, která nám dávala během uplynulých měsíců celkem zabrat. V čem? Pojďme si to shrnout. Hezký sobotní podvečer!



ZAČNĚME PLUTEM...


... Pluto je planeta symbolizující podsvětí, naše podvědomí a vše, co je ve stínu. Laicky řečeno je to planeta, která ukazuje na naše nevědomé, destruktivní programy, které velmi jemně, avšak účinně ovládají naše životy. Když je tato planeta v retrográdu, neboli ve zpětném chodu, naše podvědomí se otevírá a vynořuje se naše temná stránka. Na povrch jde vše, co je potlačeno – nejen naše nezpracované zážitky, ale také naše nepřijaté stránky osobnosti. Během retrográdní poutě planet se nikdy nenudíme, s retrográdním Plutem ale už vůbec ne. Během této konstelace se vždy naše vztahy otřásají v základech, náš životní styl, práce, zdraví či rodinné vztahy procházejí proměnou.


Vždy když Pluto začne couvat, poznám to nejen na sobě, ale i prostřednictvím svého pracovního telefonu a počítače. Mobil zvoní od rána do večera, e-mailová schránka je plná zpráv s žádostí o konzultaci. Není to lehké období, naopak – je velmi náročné, pro každého však jiným způsobem. Záleží, kde má daný člověk své vlastní stíny.


Dnes 5 minut před půlnocí se planeta Pluto opět po několika měsících rozjíždí. Ještě chvilku bude stát ve stínovém postavení, protože trvá, než se vydá úplně přímo, ale potom ucítíme, že tlak polevuje. Myslím, že hodně z nás se uleví.



A CO ÚPLNĚK V BERANU?


Do toho je aktivní luna, která bude zítra hodinu před půlnocí ve své celistvé fázi. Beran jsou nové začátky, ale také vnitřní rozhodnutí žít jinak. Většina z nás však v tomto čase může spět k nějakému rozhodnutí. Některé věci už nejdou vrátit a je třeba pokračovat v cestě, pro kterou jsme se rozhodli. Jak dobré rozhodnutí to bylo, se ukáže v dalších měsících. Také je to čas, který nás směřuje k zamyšlení nad sebou a nad našimi hranicemi.


Nepřekračujeme je?

Jsme si vědomi vlastní hodnoty?


Další otázky se také mohou týkat naší seberealizace.


Máme ve svém životě směr, cíl, vidinu, ke které směřujeme?

Jak se realizujeme?


To jsou otázky pro aktuální dny.


Úplněk v Beranu já osobně mám moc ráda. Ukazuje nám, jak jsme na tom sami se sebou. Jak máme zmáknutou svou osobnost, dobré ale je, že tato energie nejen ukazuje, ale jako ohnivý Beran přichází i s nápady a možnostmi řešení. „Necítím se dobře ve svém bytě? Aha, tak co pro to můžu udělat..“ a už to jede. Nezmeškejte tedy příležitosti a chyťte je za pačesy. Spousta lidem se aktuálně mění vnitřní nastavení a to je dobře. Je třeba se posunout, o tom život je.


Jak cítíte současné energie Vy? Cítíte, že se Vám s otočením Pluta začíná ulevovat?



Mějte hezký víkend!

Autor: Tereza

bottom of page