top of page

ÚPLNĚK V KOZOROHU (13.7.2022, 20:37 hodin)



Úplněk v Kozorohu je obecně konstelace, která vždy přináší do života téma organizace, řádu a plánování. Není tomu jinak ani tyto dny, ale… je důležité zmínit, že náš aktuální dnešní Úplněk ovlivňují i jiné planety a tím pádem těch témat k řešení je tyto dny více. Jaké? Pojďme na to postupně mrknout.


Červencovému Úplňku se říká „bouřkový“. Proč? Je to tím, že v tomto období bývají z velkých veder poměrně vydatné deště a bouřky a vzhledem k tomu, že dříve se vše pojmenovávalo a řídilo podle přírodních cyklů (k čemuž patří i počasí), není tomu jinak ani u astrologických konstelací.




PLNĚNÍ SLIBŮ


Bouřkový úplněk je období, kdy zažíváme zhodnocování toho, o čem jsme přemýšleli v prosinci při kozorožích energiích. Je dobré vrátit se tedy tyto dny ve své mysli do posledního měsíce roku 2021 a zhodnotit si, zda to, o čem jsme mluvili, že uděláme, jsme také udělali. Pokud jsme se tedy pro sebe zařekli, že musíme pracovat na své postavě, ale nic se u nás nezměnilo, může nás to tyto dny vnitřně užírat. Pokud jsme si řekli, že v partnerství, ve kterém nechceme být, jsme tyto měsíce stále, trápení přichází i v tomto bodě. Kozoroh jednoduše vyndavá na světlo to, kdy jsme ostatním nebo i sobě něco slíbili, ale nedodrželi to.


FINANCE


S Kozorohem se pojí více než finance kariéra a životní poslání, avšak planeta Venuše vytváří aspekt se Saturnem, tudíž naším tématem je i plnění snů. A k tomu potřebujeme nejen znát jaké sny to vlastně jsou, ale také mít zajištěnou finanční stránku věci. Proto tyto dny bychom měli více šetřit než utrácet, protože později své ušetřené peníze použijeme tímto způsobem. Zároveň si to chce vytyčit jasné cíle za co utrácet a celkově vnést do své finanční oblasti více rozumnosti a zodpovědnosti.



VNITŘNÍ PŘELOM


Pluto, planeta transformace, má poměrně jasnou představu, jak by měla naše proměna probíhat. Servírují se nám situace, které neumíme zvládat. Ty situace, ve kterých neumíme fungovat. Takhle jednoduché to je. Pokud máme problém s tím říkat NE, poběží tyto momenty teď v našem životě jak na běžícím páse. Pokud jsme v dětství zažívali pocity odmítání, můžeme to aktuálně ve svých vztazích také prožívat. Pluto chce jen upozornit na to, co máme v sobě nezpracované a špatně nastavené.

S retrográdními planetami se měníme každý den. Každý z nás teď zažívá poměrně silné transformační období.


Nastavujeme si rovnováhu mezi prací a soukromým životem, nebo relaxací a povinnostmi. Zdravotně se mohou ozývat kolena, naše pokožka, nehty či zuby. Kozorozi uzavírají jedno své životní období, Raci naopak nové začínají.



Mějte krásný úplňkový večer!

Autor: Tereza

bottom of page