top of page

ÚPLNĚK V PANNĚ (18.3.2022, 08:17)



ÚPLNĚK V PANNĚ, který vyvrcholil dnes ráno v 08:17 hodin, má na starosti naše zdraví, sebehodnocení či téma úklidu, který symbolizuje jak úklid povrchový, tak i ten úklid vnitřní, který nás upozorňuje na důležitost vyndání zasutých emocí.


Energie zemské Panny ukazuje vždy na naše kořeny, s Pannou hledáme stabilitu a jistotu a nemáme rádi, když věci nejsou pod kontrolou. Mít pod kontrolou, vědět na čem jsem, jak věci fungují, je typické právě pro zemská znamení, především pro Panny. Ty jsou schopné se kvůli nepořádku, nečistotě a chaosu ve věcech pořádně vystresovat. Tyto dny proto můžeme pociťovat jistý stres a nervozitu, hlavně pokud nevíme co máme dělat a pociťujeme ve svém životě nějakou nestabilitu.


Je dobré se proto tyto dny soustředit na nějaký konkrétní plán. Umět si přesně pojmenovat co nám vadí a jakým způsobem docílíme toho, abychom se cítili vnitřně klidnější. Zároveň si dejme pozor, ať něco příliš nezveličujeme a nevyžíváme se v dramatech. To je pro Panny totiž typické.


Také, jak už bylo psáno, je vhodné zaměřit se tyto dny na stravu – co jím? Jak vypadá můj jídelníček? Dodržuji pitný režim? Dělám nějakou pravidelnou sportovní aktivitu? Panna nabádá starat se nejen o duši, ale i tělo, které nám dovoluje hýbat se a pobývat zde na Zemi. Neměli bychom na něj zapomínat.


Takže pryč se stresem, strachem, panikou a spíše vzhůru k jasným, konkrétním krokům.


Mějte krásný pátek!


Autor: Tereza

bottom of page