top of page

ÚPLNĚK V PANNĚ (27.2.2021, 09:17)

Příjemný sobotní den! Jak jste si již podle obrázku a názvu všimli, dnešní povídání je o dnešním ÚPLŇKU.


Tento únorový úplněk otevírá vlivem působícího Merkura, Venuši v Rybách a teď čerstvě i Sluncem v Rybách podvědomí a my to všechno kolem nás začínáme vidět úplně jinak než dřív. Všude kolem jsou působící očišťující energie, které nám dávají možnost nahlédnout pod pokličku, tam, kde bylo dříve pečlivě uzavřeno.. Každý úplněk se zmiňuji o tom, že se nějaké téma ukončuje. Ať už v myšlenkách docházíme k nějakému shrnutí nebo něco opravdu fyzicky důležitého ukončujeme. Nastává myšlenkový zlom, který v budoucnu spustí proměnu. Někteří lidé si daného myšlenkové změny nemusí vůbec všimnout, ale ti, kteří na sobě pracují a kteří jsou upozorněni na možná témata, jsou připraveni vnímat energie, které k nim proudí.


Nejvíce zasáhne Úplněk znamení, ve kterém se daný měsíc odehrává, tentokrát tedy zemské Panny, ale zapůsobí i na zemské Býky, Kozorohy a protilehlé vodní Ryby.




TÉMATA ÚPLŇKU V PANNĚ


ÚPLNĚK V PANNĚ má na starosti zdraví, naše sebehodnocení, téma úklidu, který symbolizuje jak úklid povrchový, tak i úklid vnitřní. Ten nás upozorňuje na vyndání zasutých emocí. To všechno se čím dál více otevírá, z hrnce padá poklička a my koukáme na harampádí, které jsme ještě nestačili uklidit. Tak teď je na to nejvyšší čas..


Energie nám dále ukazují, v čem se stále pěkně motáme. Já, a Vy mi to každý den potvrzujete, mám takový vnitřní pocit, že toto období je pro naše další měsíce velice zásadní, až by se dalo říci zlomové. Jak se k tomu všemu, co se nám děje postavíme, tak i podle toho se náš život bude dál odehrávat. Chceme něco ve svých životech změnit? Úplňková energie přeje pohodlnějšímu ukončení, ale prosím Vás - to, že je Úplněk, neznamená, že budete sedět s rukama založenýma a čekat, až se to za Vás všechno udělá. Neudělá. JENOM VY k tomu musíte udělat ty patřičné kroky a podporující konstelace už Vám pak jen dopomůžou celou věc co nejpoklidněji vyřešit. Ale nebudou to dělat za Vás. To udělají pouze v případě, že Vám s daným člověkem, s danou situací vypršel čas. Nicméně věřte, že pokud chcete, aby se něco poklidně ukončilo, začněte Vy sami a ideálně už teď. Pak by to totiž tak poklidné být nemuselo.


A proto radím. Položte si dnes otázku:


"Jsem tam kde jsem opravdu spokojený/á?" A pokud ne: "co pro změnu můžu udělat?"

Nenechávejte to na poslední chvíli. Ono se to úplně nevyplatí. Řeší se nejenom klasické téma ukončení, ale i zamyšlení se nad svým zdravotním stavem, nad prostředím, ve kterém žijeme a láska k sobě samému.



Pěkný úplňkový den Vám všem!

Autor: Tereza

bottom of page