top of page

ÚPLNĚK V RAKU (30.12.2020, 04:50)


ÚPLNĚK. Celistvá fáze měsíce, která vytahuje ven všechny naše emoce a pocity, nálada se mění z minuty na minutu, naše názory taktéž. Úplněk ukazuje vše schované, námi potlačené, svítí přesně na to, co potřebuje vyjít ven. A to je ta jeho úžasná schopnost. Po celý měsíc jsme totiž jeli v jednom určitém módu. Ne vždy jsme dávali najevo přesně to, co si myslíme nebo cítíme - buď jsme nemohli nebo jsme usoudili, že bude lepší si to nechat pro sebe. Dny okolo úplňku a den samotný ale většinou začne toto vše bouchat. Máme dost toho skrývat své pocity, to, co cítíme, ve svých slovech jsme upřímnější, a to stejné platí i o činech. Úplněk čistí vše zasuté a díky situacím tak i ulevuje i našemu naplému tělu. Každý úplněk je jiný, každý přináší několik hlavních témat, podle toho, v jakém znamení se právě nachází. Více citlivější jedinci cítí vliv Úplňku již několik dní před a také několik dní po, v den samotného Úplňku jsou však energie nejsilnější a je třeba být více opatrní a ve svém projevu se snažit o takt a diplomacii.



ÚPLNĚK V RAKU


Poslední Úplněk roku se nachází ve vodním znamení Raka a představuje zásah především do našich partnerských a rodinných vztahů. Rak je znamení nacházející se na 4. příčce všech znamení zvěrokruhu související s rodinou, vnitřním dítětem, které je často něčím zraněné, s naším původem a minulostí, ale také s dítětem uvnitř nás, které si žádá projevit svou radost a spontánnost.



RADOST


Je možné, že tyto dny objevujete svou schovanou radost a hledáte spontánost, na kterou během běžných dní zapomínáte. Pravděpodobně se budou tyto dny okolo Úplňku točit více kolem rodiny jako celku, rodinných příslušníků a Vašich vztahů. S Rakem toužíme po harmonii, péči a bezpečí. Chceme stabilní domov, přátelské vztahy a fajn atmosféru. Jsme mnohem více citlivější na jakékoli konflikty a nesrovnalosti.



STRACHY


Kromě hledání harmonie a dětské spontánnosti se totiž mohou tyto dny otevírat i naše hluboko zasuté strachy. Můžeme si připadat chvilkama velmi zranitelní a křehčí, naše tvrdá slupka vlivem aktuálních situací odpadává, což v nás vyvolává obavy. Zvykli jsme si vše přetrpět, potlačit, vždyť přece o tom je život dospěláka - vše zvládnout, ideálně s úsměvem a vztyčenou hlavou. Jenže tak trochu jsme zapomněli ukázat, že nejsme roboti, ale lidé z masa a kostí se svými pocity a zraněními. Nepasujte se proto tyto dny do dokonalé figurky, ale dovolte si být nedokonalými. Ukažte své strachy, pocity a projevte co cítíte.



Zeptejte se sami sebe na to, co chcete. Co je pro Vás tyto dny důležité? Co potřebujete? Poslouchat, být zticha a plnit jako malé dítě úkoly silnějších jedinců, nebo říct NE a dělat podle toho jak to cítíte Vy sami? Bát se projevit svou zranitelnost nebo ji ukázat? Dovolit si tancovat když se Vám zrovna chce? Život by neměl být jen o křeči a napasování se do formiček, ale o uvolněnosti, radosti a potěšení. A právě tyto dny toto vše v sobě máte objevit a dát tomu průchod.



KDO BUDE NEVÍCE OVLIVNĚN?


Někoho se energie dotknou více, na někom se otisknou méně, astrologicky budou zasaženi především Raci a protilehlí Kozorozi, ale nezapomínejme, že také všichni, kdo mají ve svém horoskopu silně zainteresované právě tyto dvě znamení.





Přeji nám všem, abychom do toho nového roku vykročili s klidným srdcem a pozitivním přístupem. Jsou věci, ktere jsou v naší knize osudu zapsané, ale postoj.. ten si tvoříme sami.


Mějte se krásně!

Autor: Tereza

bottom of page