top of page

ÚTERÝ - STŘEDA (17.3. - 18.3.2020)

Hezké úterý Vám všem! Jak bychom popsali aktuální dění z pohledu planet?


Luna, Mars, Jupiter, Saturn a Pluto stojí nyní ve znamení Kozoroha. To je ale zástup! Všech 5 planet se pohybuje pod tímto tvrdým a nemilosrdným, zemským znamením, které ukazuje na právě probíhající zkoušky. Luna v Kozorohu nás vede k opatrnosti a přemýšlení nad svými kroky. Slunce v Rybách v sextilu na Saturn v Kozorohu nám pomáhá zvládnout tyto těžké zkoušky, dokážeme i přes veškerou tíhu zatnout zuby a jít vstříc všemu, co si pro nás osud přichystal. Pozitivní je také aspekt, který se projeví dnes večer. Luna v Kozorohu vytvoří trigon na Venuši aktuálně postávající v Býku, a to nás povede k vytvoření konkrétních cílů, za kterými začneme pomalu jít. Uklidníme se.


Kozorozi, Býci a Panny zvládnou tyto dva dny velké množství práce, mohou být velmi výkonní. Ohnivé a vzdušné znamení - Lvi, Střelci, Berani, Váhy, Blíženci, Vodnáři mohou narazit na svou svéhlavost a ukvapenost. Vodní znamení - Ryby, Raci a Štíři - by neměli v některých ohledech panikařit a zachovat chladnou hlavu.


Středa pomůže všem, co potřebují něco dokončit a zorganizovat, udělat si pořádek.


Co tyto dny pozitivní příliš nebude, je konjukce Marsu v Kozorohu na Jupiter v Kozorohu. Dnešek a zítřek mohou některá opatření gradovat, budou se posouvat hranice, překážky se mohou vystupňovávat. Na druhou stranu ale mysleme na to, že díky těmto lekcím všichni rosteme, i přes to, že to teď naplno nevnímáme.


Autor: Tereza

bottom of page