top of page

ÚTERÝ - ČTVRTEK (11.2. - 13.2.2020)

Žít šťastný a spokojený život, to není náhoda, která spadne z nebe nebo se stane zásluhou okolností. Žít šťastný a spokojený život je především osobní rozhodnutí. Rozhodnout se žít takový život, aby mi na něm záleželo..


Právě tohle je ústředním tématem aktuálních dnů. Rozhodnout se. Udělat něco pro své štěstí a spokojenost. Přestat stát a vyčkávat, ale něco dělat. Cokoli, co nás pohne z místa na kterém aktuálně vyšlápáváme důlek. Kromě Chirona, Venuše a Černé luny stojící v Beranu, o kterých jsem se zmiňovala ve včerejší týdenní předpovědi, se dnes luna pohybuje zemskou Pannou a stojí v sextilu na Slunce ve Vodnáři. Tato konstelace nám dává šanci poznat, odkud vítr vane, co se po nás vlastně chce. Nejvíce aktivní bude tato konstelace především na večer, kdy budeme vědět víc a můžeme se opravdu uchýlit k nějakým pro nás důležitým rozhodnutím. Jinak plníme během úterního dne drobné úkoly a jsme, dalo by se říci, v plném pracovním nasazení.


Ve středu, půl hodiny po půlnoci se luna přesouvá do vzdušných Vah, kde se zdrží do páteční 1 hodiny noční. Je možné, že se tento den zasekneme a řešení nám nepůjde úplně tak od ruky jako tomu bylo v pondělí a v úterý. Naše myšlenky se budou rozprchávat všude kolem a bude těžké je urovnat a něco z nich vytvořit. Proto na sebe nemějme v tento den příliš velké nároky, je možné, že uvíznutí ve světě představ, analyzací a hodnocení potrvá celý středeční den.


Čtvrtek bude naopak od středy velmi aktivní, pobíhání sem a tam nás nemine. Den je vhodný pro cvičení, protáhnutí těla a peeling.



Autor: Tereza

bottom of page