top of page

ÚTERÝ - ČTVRTEK (18.2. - 20.2.2020)

Pěkný úterní den Vám všem!


Luna se nám dnes půl hodiny před polednem stěhuje do zemského Kozoroha kde se zdrží do čtvrteční 9 hodiny večerní. Od včerejška také cítíme vliv retrográdního Merkura, který nás nutí přemýšlet nad svou minulostí a poučit se z ní. Neznamená to, že máme žít minulostí, ale máme se vyvarovat chyb, které jsme v minulosti udělali. Máme na to 3 týdny. Právě v tomto období můžeme silně prožívat a tím si i uvědomovat důsledky svých reakcí, které jsme vytvořili ve své minulosti. Svoji budoucnost si ale tvoříme právě teď. Mysleme na to. Tyto tři dny také půjde do popředí náš praktický duch, který u nás zaktivuje potřebu mít ve věcech systém a řád. Především všichni Kozorozi, Panny a Býci mohou tyto dny zvládnout velké množství práce. Jejich akce budou důsledné a přímé. Úterní den bude ideální pro manikúru a pedikúru.

Středa bude poměrně náročnější. Čekají nás ostré akce plné nestíhání a malých přešlapů. Dejme si pozor, ať přes rychlé tempo neuděláme mnoho chyb, budeme k tomu mít tendenci. Pozor by si měli dát především Váhy, Raci a Berani, ti můžou slušně kličkovat. Tento den se nám také v 6 hodin ráno přesouvá Sluníčko do znamení vodních Ryb. Zesílená je naše intuice a zájem o důvod našeho bytí, našeho poslání.


Čtvrtek už bude o hodně pohodovější než kritická středa. Kroky k řešení se zjednoduší, nebudeme z nich dělat takovou hlavu. Prostě půjdeme cestou, která se nabízí. Na co jediné tento den dejme pozor, je urážlivost a vztahovačnost. Budeme k těmto postojům mít tendenci. Luna v Kozorohu na kterou nenáráží žádná opozice povede k tomu, že málokdo bude schopen vidět situace s nadhledem, nezaujatě.



Krásné dny!


Autor: Tereza

bottom of page