top of page

ÚTERÝ - ČTVRTEK (21.1. - 23.1.2020)

Přemýšleli jste někdy nad tím, že kdybychom opravdu žili s tím vědomím, že VŠICHNI JSME JEDNO, neměli bychom potřebu s druhými jednat tím způsobem, kterým jednáme? Neměli bychom potřebu se na někoho zlobit a říkat mu věci, které říkáme? Věděli bychom nejen to, že se tohle naše chování k nám stejnou a ještě možná větší měrou vrátí, ale také, že tím ubližujeme i sami sobě. Protože všichni jsme do jednoho spojeni. I s tím největším "blbcem" a s tou nejhodnější babičkou na světě máme propojení, které utváří nejen naši osobnost, ale celý tento svět. Myslete na to tyto dny.


Planetárně se nám dnešní den táhne ohnivým Střelcem, na kterého naráží bojovná planeta Mars. To s sebou přináší bojové a dynamické situace, které mohou být chvilkami takovou zkouškou naší trpělivosti. Dost možná se otevřou staré rány, nezahojené bolístky nevyřešené minulosti a pocítíme hnisavé rány našich vztahových zranění. Emoce aktuálně ovládají naše jednání s druhými.


Ve středu se hned ráno přesouvá luna do Kozoroha a vztahové situace se uklidní. Co nám však nedá spát bude ve středu a ve čtvrtek naše pracovní tempo. Budeme chtít všechno stihnout, ideálně za co nejkratší čas a proto můžeme pociťovat tyto dny jistý tlak na svou osobu. Nenechme se však vykolejit a dopřejme si i odpočinek. Také je potřeba dodat, že tyto dny jsou ideální na jakékoli druhy masáží, úpravu nehtů a barvení vlasů. Výsledek může být povedený, navíc bude mít dlouhodobý účinek. V pátek nás čeká Novoluní, ale o tomto dnu a víkendu zase v dalším článku.


Krásné, prosluněné dny!

Autor: Tereza

bottom of page