top of page

ÚTERÝ - ČTVRTEK (4.2. - 6.2.2020)

Pěkné úterý u dnešní astrologické předpovědi! Dnešní, úterní den se odehrává pod lunou ve vzdušných Blížencích, navíc v pěkném trigonu na Slunce stojící ve Vodnáři. Máme chuť tvořit, improvizovat, sdílet s druhými své názory, ale také plánovat hezké věci, které nás v budoucnu čekají. Tím může být třeba letní dovolená. Dnešní den je také vhodný k úklidu, půjde nám to od ruky.

Ve středu bude blízko ke sporům a zbytečným nedorozuměním, především s těmi, co nám jsou nejblíže. Vyhněme se očekávání a jednání pod emocemi, chce to chladnou hlavu. Pomalu končící Venuše ve znamení Ryb nás ale na druhou stranu svým završujícím vlivem učí podívat se na naše vztahy z výšky a s odstupem. Je možné, že to nepůjde hned, ale nakonec vychladneme rychleji než jiné dny. To nám umožní jednat s mnohem větším nadhledem a situace se brzy zase uklidní. Merkur, který se pomalu chystá na svou retrográdní neboli zpětnou cestu ve znamení Ryb, nás ponouká zamyslet se nad tím co jsme všechno zažili od začátku tohoto roku.


Ve čtvrtek se luna pohybuje vodním Rakem a nabourává na planetu Jupiter stojící v Kozorohu. To vytváří jistý tlak na naši osobu, emoce se mohou houpat ze strany na stranu, tentokrát však můžeme pociťovat tíseň je ovládnout. Doporučuji se tento den dobře pozorovat a zachytit všechny škodlivé vzorce, které neustále opakujeme. Je možné, že už jsou tak automatické, že je ani nevnímáme. Pozitivní však je, že jsme nakloněni tyto mechanismy vidět a celkem dobře změnit. Toužíme po klidu a rovnováze.



Autor: Tereza

bottom of page