top of page

ČERNÁ LUNA V RYBÁCH (3. 5. 2019 – 27.1.2020)

Aktualizováno: 23. 10. 2019

Hezký páteční den u dnešního povídání!


Další planetární postavení, které v nás může probouzet strach, nejistotu a nevědění. Už její název „černá“ prozrazuje, že se nejedná o nic příliš pozitivního. Černá luna symbolizuje naše nezvládnuté životní téma, které je potřeba pochopit a také na něm celý život pracovat. Každý má téma své a je důležité uvědomit si, že na nás má velký vliv – když se nekontrolujeme, když se dostaneme do úzkých, když necháváme mluvit své podvědomí. Černá luna je naše slabé místo, které se objevuje k řešení především kolem 35 roku věku, ale šanci pochopit ho máme hlavně v období, kdy je naše Černá luna aktivní.


Velkou šanci zpracovat si své téma měli v období 6.8.2018 – 3.5.2019 všichni, kdo mají Černou lunu ve Vodnáři, ale také všichni, kteří mají Slunce, tedy své hlavní znamení ve Vodnáři.



ČERNÁ LUNA VE VODNÁŘI (6.8.2018 - 3.5.2019)


S Černou lunou ve Vodnáři se tito jedinci, ale i my všichni měli zamyslet, zda jsme spokojení ve společnosti lidí, mezi kterými se pohybujeme, a to jak v práci, tak třeba v oblasti přátelství. Hodně z nás se stěhovalo, měnilo práci či pracovní poměr v ní a také přehodnocovali svá přátelství s lidmi, které v jejich životě už neměli dál být. V tomto období (6.8. – 3.5.2019) si především zrozenci Vodnářů a ti co mají ve svém nativním horoskopu Černou lunu ve Vodnáři mohli řešit také téma ÚSPĚCHU. Jako by se najednou báli být úspěšní. Vodnář je opak Lva, tedy ego a sláva. Vodnáři a zrozenci Černé luny ve Vodnáři byli postaveni před nelehké rozhodnutí spojené s tímto tématem. Bylo důležité naučit si věřit, nenechat se nikým ani ničím zastrašit, pracovat na své osobnosti, vytrvale a s odhodláním. V tomto období jsme totiž schválně potkávali lidi, kteří v nás měli probudit pochybování o svých schopnostech. Všichni do jednoho jsme se také v tomto období potkali se svými zaseknutými emocemi. Nevědli jsme, co chceme, neuměli jsme je projevit tak, jak jsme je opravdu cítili, svým způsobem jsme se báli prožívat. ČERNÁ LUNA V RYBÁCH (3.5.2019 - 27.1.2020)


ČERNÁ LUNA V RYBÁCH bude působit od 3.5. do 27.1.2020 a v tomto období se nám všem otevře téma samoty a také nutnost naučit se být sám, myslet na sebe. Tato karmické postavení znamená, že člověk, který je ve znamení Ryb nebo má Černou lunu v Rybách ve svém nativním horoskopu bude toto období zkoušen z těchto témat. Naučit se myslet na sebe, nebýt závislí na partnerovi, ale najít svůj vlastní zdroj energie. Černou lunu v Rybách měla ve svém horoskopu postavenou např. Iveta Bartošová. Podle mě, ale i mnohých astrologů je toto velice těžké postavení ne-li nejtěžší, protože jedinec se má v tomto životě naučit být sám za sebe. Nespoléhat se na nikoho dalšího, ale věřit jen sám sobě. Osud Ivety Bartošové známe asi všichni.. velice talentovaná a nadaná žena, kterou ale položila její zidealizovaná touha po šťastné lásce. Tento člověk ji ale nikdy nedostane. Musí se naučit věřit pouze sám sobě a až pak může teprve být šťastný.


Pro nás všechny bude toto období důležité pro to, abychom našli svůj zdroj energie, něco, kde můžeme čerpat. Bude potřeba si nic nenalhávat, nikde neidealizovat a přiznat si pravdu. Toto postavení má i Lucie Bílá, o které asi všichni víme, že i její vztahy nebyly nejšťastnější. Nicméně Lucie našla svůj zdroj energie, což je pro ní zpěv. Soustředila se na něj a sama na sebe. I my budeme v tomto období zkoušeni, zda umíme najít svou sílu a zda jsme schopni myslet na to, co je náš vlastní zdroj.


Mějte krásný víkend!


Autor: Tereza

bottom of page