top of page

ČTVRTEK 31.10.2019 (SAMHAIN)

Dnešní magický den využijme k očistě. Energie jsou velmi silné, máme možnost proniknout do tajů své mysli, objevit své životní poslání a úkol duše pro tento život. Nepotřebujete k tomu žádné věštecké pomůcky, stačí si v klidu sednout a nechat svou duši promlouvat. Když se ztišíte, uslyšíte jí.


Tento čas je také silný v tom, že se v nás něco magického probouzí. Do jaké míry to probudíme, už záleží na nás. Nebojme se však svého nového já a přijměme ho, s pokorou a vděčností. Začněme s novými věcmi, nebraňme se novým nabídkám a možnostem. A pokud hned nedostaneme odpověď "proč?" nechvátejme. Přijde den, kdy pochopíme a otázky již nebudou potřeba.


Keltský Samhain, o kterém jsem Vám včera psala je také silný dnešním retrográdním přesunem planety Merkur, která souvisí nejen s naší komunikací, ale i s myšlenkami, aktivitami, zájmy. Jelikož stojí tato planeta ve Štíru, ve znamení okultismu a tajemna, navrátíme se zpět nejen do svých bývalých vztahů, situací a událostí, ale ještě mnohem dál. Budeme mít možnost proniknout protřednictvím snů, záblesků, pocitů dejavu do životů minulých, těch, které již máme za sebou. Budou nám odhaleny naše vnitřní bloky, prokoukneme, kde jsme se zasekli, co nás brzdí. Naším úkolem si bude veškeré nedořešené zpracovat a pochopit, proč žiju v tomto životě to, co žiju.


Využijme toto období k uzavření svých minulých vztahů s partnery, propusťme ze svých spárů zemřelé, odpusťme všem, u kterých máme pocit, že nám ublížili. Využijme těchto 20 dní k očistě sebe a tím tak svého vnitřního prostoru. Uleví se nám. Také si možná připustme, že jsme všichni bystosti chybující, ale učící se svými chybami posunout se dál. Všichni děláme chyby, všichni děláme věci, které se druhým nelíbí nebo věci, s kterými naše okolí nesouhlasí. To tak vždy bylo a bude asi i nadále. Dělejme ale své chyby s vědomím toho, že děláme nejlépe, jak zrovna umíme. Neubližujme záměrně, nebuďme k druhým škaredí jen proto, že nedělají podle nás, jak bychom si přáli, a ani nenechme ty druhé,aby ubližovali nám.


Přeji Vám krásný dnešní, čarovný Samhain! 🎃

Autor: Tereza

bottom of page