top of page

11. 11. 2018 = 11. 11. 11

Krásný nedělní den, přátelé. Dnes máme silně magický den. Tak magický, že energii dost možná pocítí i ti, kdo se o energie příliš nezajímají. Jak jste si již z názvu všimli, je to den, kdy vibruje silná energie čísel 11 – 11- 11.


Rozhodla jsem se, že pro dnešek vytáhnu karty, které nám trochu přibliží, k čemu jsou tyto energie fobré, jak je správně využít a na co dnešní den rozhodně zapomenout. :-)




ANDĚLKÉ KARTY – SPOLUPRÁCE


Název mluví jasně. Zamyslete se, jak svými schopnostmi a dary pomááte ostatním. Jak přispíváte k obecnému dobru? Hledejte možnosti, jak si vzájemně pomáhat a otevřete se sdílení.



TAROTOVÉ KARTY – ĎÁBEL


Ďábel představuje naše ego. Pozor na potřebu vést si neustále svojí a obhajovat do posledního dechu své názory a postoje. Zamyslet se nad tím, že Vaše slova nebo činy mohou druhého ranit. Položit si otázku, zda opravdu v danou chvíli děláte a říkáte nejlépe, jak dovedete? Tedy, snažíte se, aby Vaše slova pohladili i při hádce? Zamýšlíte se nad tím, že každý má cestu, kterou mi, ostatní jedinci bez rozdílu, nemůžeme soudit?



OSHO ZEN TAROT – PODMIŇOVÁNÍ, TICHO


Karta Podmiňování hovoří o tom, že když jednou objevíte svůj potenciál, svůj dar, nenechte si ho vzít ani se nevracejte zpátky na úroveň, odkud jste přišli. Dar svítí na cestu nejenom Vám, ale může i ostatním. Někdo je šikovný ve vaření, jiný má dar intuice nebo třeba dar lidi spojovat, dokáže je přivést na myšlenku spolupráce. Věřte, že každý má něco a tyto dny, hlavně tento den, byste se nad tím měli zamyslet a nenechat své dary spát.


Karta Ticho ukazuje na směr, kudy jít. K sobě. Vnímat, jak dýchám, vnímat své kroky, vnímat, jak pouhou myšlenkou určuju cestu, po které půjdu. Každý má nějaké bloky a vzorce, které si vede z minulosti. Ale ne nadarmo se říká, že život je cesta. A stačí být co nejvíce vnímavý. Vnímat svá slova, své pohyby, vnímat přítomný okamžik a neustále myslet na to, že změnit mohu pouze ve chvíli, kdy jsem stoprocentně vědomá a uvědomuju si přesně v ten daný okamžik.


Autor: Tereza

bottom of page