top of page

CHIRON/CHEIRON V RETROGRÁDU (19.7. – 23.12.2022)



Nezpracované zážitky, traumata či nevyléčené emoce od dnešního dne vyplouvají postupně na povrch, abychom až do prosince mohli uzdravit svojí psychiku i tělo.



CHIRON nebo také CHEIRON, planetka, která toto celé způsobí, je prozaicky nazývána planetou zraněného léčitele. Od dnešního dne bude jako každý rok couvat, abychom se my všichni vrátili po vlastních stopách, tam, kde začalo naše nějaké zranění, které jsme pořádně neodžili, nezpracovali či se s ním nezžili.


Chiron je naplno od roku 2019 postaven v Beranu, kde se zdrží až do 15.4 2027. Toto postavení v nás na dobu 7-8 let otevře téma našeho životního poslání, důvodu naší existence, ale také si všichni budeme řešit různými způsoby témata sebevědomí a sebedůvěry.


Chiron couvá každý rok a po dobu těch většinou 5 měšíců máme zpracovávat a vyndavat to, co není ještě zpracováno. Častější je v tomto období vracení se do minulosti, vzpomínání, hledání skrze minulé zážitky odpovědi. Spousta léčení a terapií probíhá většinou v době, kdy je Chiron retrográdním.


Připravte se na to, a možná už se Vám tyto situace dějí, že budete potkávat lidi, které nemáte ze své minulosti puštěné. Také se budou dít situace, při kterých si vybavíte dávná zranění a křivdy, které stále trápí Vaše podvědomí a tělo.


Retrográdní Chiron Vám dává šanci se s láskou zaměřit na své tělo a duši a léčit je. Do života Vám vkráčí Vaši duchovní učitelé a průvodci, kteří Vás nasměrují přesně tam, kam máte kráčet. Nezavírejte se před informacemi, které k Vám budou přicházet. Všechno co k Vám aktuálně teď míří, berte jako možnost zpracovat si to, co Vás podvědomě tíží. Dovolte si být tyto měsíce zranitelní a zcela nazí. Je čas na to, vrátit se opět k sobě.



Autor: Tereza

bottom of page