top of page

DÁRKOVÉ POUKÁZKY

Aktualizováno: 22. 11. 2018

Přátelé, blíží se Vánoce a já jako každý rok bych Vám ráda nabídla nové dárkové poukázky.

Pod stromeček můžete svým blízkým darovat poukázku na osobní sezení nebo poukázku na zpracování rozboru jejich osobnosti.


Oba dva typy, které jsou na výběr k zakoupení jsou dárky, které mohou pomoci Vašemu blízkému pochopit a tím tak usnadnit mnoho věcí v jeho životě.



OSOBNÍ SEZENÍ



1) ASTROLOGICKÝ A NUMEROLOGICKÝ ROZBOR


Pomocí astrologie a numerologie se v tomto typu výkladu odkrývá nejenom silná a slabá stránka obdarovaného, ale jdeme více do hloubky. Odhalujeme jeho minulé životy, role v nich a snažíme se společně přijít na důvod případného karmického zatížení, úkoly a poslání, se kterými přichází do současného života.


Po obdržení poukázky je potřeba se objednat buď prostřednictvím uvedeného e-mailu či telefonicky. S obdarovaným se pak domluvím na termínu setkání a budu po něm chtít sdělit jeho datum, čas a místo narození.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1,5 hodiny

CENA: 800 Kč

 

2) VÝKLAD KARET


Hodinový výklad probíhá klasickou formou stručného numerologického rozboru a nahlédnutí do karet. Doporučuji zakoupit při hledání řešení konkretního problému.


Po obdržení poukázky je potřeba se objednat buď prostřednictvím uvedeného e-mailu či telefonicky. S obdarovaným se pak domluvím na termínu setkání a budu po něm chtít sdělit jeho datum, čas a místo narození.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1 hodina

CENA: 600 Kč

 

3) ROZBOR JMÉNA


Čísla jsou v numerologii klíčem k hledání souvislostí, existujících v lidském jednání a chování. Jsou to jemné energie, kdy každé číslo vibruje v jiné dimenzi, každé je velmi specifické. Numerologicky se tak dá spočítat nejen naše datum narození, ale i jméno a příjmení. Fakt, že tedy jméno ovlivňuje charakter, vlohy a další charakteristiku osobnosti, můžete využít například při výběru jména pro Vašeho potomka, přidání dalšího jména nebo i při změně příjmení.

S obdarovaným rozebereme jeho křestní jméno, ale i příjmení, jak dědičné (za svobodna), tak i příjmení přisvojené (svatba). Tento typ rozboru je vhodný i pro zjištění i tzv. rodové karmy, která při osvojení jména padá i na Vaši osobu.

Po obdržení poukázky je potřeba se objednat buď prostřednictvím uvedeného e-mailu či telefonicky. S obdarovaným se pak domluvím na termínu setkání.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1 hodina

CENA: 600 Kč


 

PÍSEMNÉ ROZBORY


Dárkový poukaz na písemný rozbor slouží ke zpracování rozboru dle Vašeho výběru. Obdarovaný mi nejpozději do konečného data platnosti odešle po telefonu či e-mailu své křestní jméno a datum narození (pro některý rozbor je potřeba i čas a město narození). Rozbor mu pak bude odeslán do data, které náleží pro vypracovaní jednotlivých rozborů.



1) DOTAZY


Tento rozbor slouží pro zodpovězení 3 otázek, na které chce obdarovaný znát odpověď.


Otázky se odesílají na uvedený e-mail, spolu s křestním jménem a datem narození tazatele.

Pokud se otázka týká i jiné osoby (např. partnera), je potřeba i její/jeho křestní jméno a datum narození. Do předmětu e-mailu se uvádí DOTAZY – dárková poukázka č. ..............

Po odeslání požadavku se výklad odesílá do 10 dnů.


CENA: 550 Kč

 

2) ZÁKLADNÍ ROZBOR OSOBNOSTI


Základní rozbor osobnosti obsahuje numerologické rozebrání data narození a je v celkovém rozsahu 5 stránek formátu A4.


Pro vypracování rozboru je potřeba odeslat e-mail, spolu s celým jménem a datem narození tazatele. Do předmětu e-mailu se uvádí ZÁKLADNÍ ROZBOR OSOBNOSTI – dárková poukázka č. ..............

Po odeslání požadavku se výklad odesílá do 15 dnů.


CENA: 550 Kč

 

3) ROZSÁHLÝ ROZBOR OSOBNOSTI


Rozsáhlý rozbor osobnosti zahrnuje numerologický rozbor data narození a astrologické rozebrání planet a domů tazatele. Rozbor je v celkovém rozsahu 10 stránek formátu A4.


Pro vypracování rozboru je potřeba odeslat e-mail, spolu s celým jménem, datem, časem a místem narození tazatele. Do předmětu e-mailu se uvádí ROZSÁHLÝ ROZBOR OSOBNOSTI – dárková poukázka č. ..............

Po odeslání požadavku se výklad odesílá do 20 dnů.


CENA: 1100 Kč

 

4) CELKOVÝ ROZBOR OSOBNOSTI

Celkový rozbor osobnosti zahrnuje numerologický výpočet data narození, astrologické rozebrání planet a domů a vztahy mezi nimi, rozebrání křestního jména a příjmení a karmické poslání a úkoly současného života. Rozbor je v celkovém rozsahu 20 stránek formátu A4. 

Pro vypracování rozboru je potřeba odeslat e-mail, spolu s celým jménem, datem, časem a místem narození tazatele. Do předmětu e-mailu se uvádí CELKOVÝ ROZBOR OSOBNOSTI – dárková poukázka č. ..............

Po odeslání požadavku se výklad odesílá do 30 dnů.


CENA: 1800 Kč
 

5) KARMICKÝ ROZBOR OSOBNOSTI


To, do jakého data narození, místa a rodičům se rodíme, není náhoda. Na tento svět přicházíme z několika různých důvodů. Někdo kvůli partnerským vztahům, jiný zase kvůli hledání sám sebe. Ať je to tak, či onak, uvědomit si a pochopit náš úkol zde na Zemi nám může neuvěřitelně pomoci, díky tomu se potom můžeme přesně zaměřit na to, co je důležité. Rozbor je v celkovém rozsahu 8 stránek formátu A4.

Pro vypracování rozboru je potřeba odeslat e-mail, spolu s celým jménem, datem, časem a místem narození tazatele. Do předmětu e-mailu se uvádí KARMICKÝ ROZBOR OSOBNOSTI – dárková poukázka č. ..............

Po odeslání požadavku se výklad odesílá do 15 dnů.


CENA: 880 Kč
 

5) PARTNERSKÝ ROZBOR


Se svým partnerem se potkáváme z několika důvodů. Velice často se známe již po několik životů, ne vždy však v partnerských rolích. Často se zde objevuje pouto mateřské, otcovské nebo sourozenecké. Tento rozbor Vám přinese pochopení toho, proč s partnerem bojujete v různých oblastech, proč Vám partner zrcadlí Vaše emoce, pocity, ale také na čem je potřeba společně zapracovat, a co si vedle něj máte uvědomit. Po požádání je možné zpracovat i budoucnost vztahu. Rozbor je v celkovém rozsahu 6 stránek formátu A4.

Pro vypracování rozboru je potřeba odeslat e-mail, spolu s celým jménem, datem, časem a místem narození tazatele + partnerovo celé jméno, datum, čas a místo narození (bez času a místa narození není rozbor možné vypracovat).

Do předmětu e-mailu se uvádí PARTNERSKÝ ROZBOR OSOBNOSTI – dárková poukázka č. .............. Po odeslání požadavku se výklad odesílá do 20 dnů.

CENA: 600 Kč

 

Dárkové poukázky lze předat osobně či odesláním prostřednictvím České pošty.

(Poštovné dle aktuálních tarifů ČP.)

bottom of page