top of page

Dárkové poukázky 2022



Milí klienti!


Vánoce máme za dveřmi a já Vám opět po roce nabízím možnost zakoupení dárkového poukazu pro Vaše milované pod stromeček. Tento rok je možné si vybrat ze dvou druhů poukazů, a to dárkovou poukázku na osobní sezení nebo poukázku na konzultaci po telefonu. Také jsem dle zkušenosti z minulého roku zavedla možnost zakoupit poukázku na Vámi zvolenou částku.



 

(1) OSOBNÍ SEZENÍ



TYP 1


Sezení, které probíhá v délce 1,5 hodiny, je zaměřeno primárně na osobnost obdarovaného, jeho životní cestu, jednotlivá životní témata z pohledu astrologie a numerologie. Pomocí těchto směrů odkrýváme silné a slabé stránky, odhalujeme minulé životy, role v nich a hledáme důvod případného karmického zatížení, taktéž úkoly a poslání, se kterými přichází dotyčný do současného života. Na sezení je ponechán čas na rozebrání současné situace a témat, ve kterých cítí obdarovaný potřebu nasměrovat.


Na termínu se domlouvám individuálně.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1,5 hodiny

CENA: 1700 Kč



TYP 2


Druhý typ sezení v poradně je hodinová konzultace nad horoskopem a numerologickou vibrací obdarovaného, nahlédnutí do jeho aktuální situace. Tento typ je však vhodný pouze pro ty klienty, kteří již v minulosti poradnu navštívili a byl jim při prvním sezení vypracován jejich astrologický rozbor.


S obdarovaným se domlouvám na termínu individuálně.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1 hodina

CENA: 1200 Kč


 

(2) TELEFONICKÁ KONZULTACE


Telefonická konzultace probíhá v domluveném čase s obdarovaným, který se může ptát v době telefonického hovoru na otázky, na které by chtěl znát odpověď. Při společném hovoru pracuji s jeho horoskopem a numerologickou vibrací jeho data narození. Telefonická konzultace probíhá klasicky přes telefonní hovor či aplikaci whatsapp s videem.


S obdarovaným se domlouvám na termínu individuálně.


TYP 1

- 1200 Kč za 60 minut


TYP 2

- 1700 Kč za 90 minut


TYP 3

- 2400 Kč za 120 minut


 

(3) POUKÁZKA VE VYBRANÉ HODNOTĚ



500 Kč

700 Kč

1000 Kč

1500 Kč

2000 Kč

3000 Kč


Obdarovaný tuto částku může použít na jakoukoli nabízenou službu dle jeho výběru.


 

Pro zájem o zakoupení dárkové poukázky mne zkontaktujte přes webový formulář na webových stránkách v sekci Kontakty.


K výběru Vámi vybrané poukázky budu potřebovat informaci, zda se pro poukázku zastavíte osobně, zašlu ji poštou nebo elektronicky přes e-mail.


Dárkové poukázky odesílám poštou nejpozději 12.12.2022, osobně se pro ně v poradně můžete zastavit tento rok do 19.12.2022. Pro zapomnětlivce a opozdilce budu na e-mailu ještě do 12:00 hodiny Štědrého dne, poukázku lze tedy zaslat i elektronicky 24.12.2022.



Těším se na Vaše objednávky!





Tereza

776 345 235

bottom of page