top of page

ÚNOR 2018

Aktualizováno: 31. 10. 2018

TROJKA PENTAKLŮ - ÚNOR


Karta znázorňující měsíc únor nese název Trojka pentaklů. Pentakly zastupují prvek Země a představují materiální aspekty života - tedy peníze, majetek, obchod či podnikání. Na esoterické úrovni jsou spojeny také s egem a sebeúctou. Trojka poukazuje na kreativitu a spolupráci.

Když tedy všechny tyto aspekty spojíme, vychází nám, že únor bude zaměřený především na materiálno, na práci, na jedno konkrétní "dílo", kterému budeme věnovat veškerou naši energii a pozornost, neboť tato karta naznačuje, že nás čeká účast na projektech nebo činnostech, jimž se vášnivě a jednoznačně oddáme. Pozitivní stránka této karty říká, že pokud spojíme vlastní úsilí s prací ostatních, je náš úspěch zajištěn, neboť dobrá organizace, přesné plnění úkolů se zde ukazuje jako nejlepší možná cesta k dosažení kýženého výsledku. To, co nám může pomoci v našem úspěchu jsou především naše vlastní schopnosti, práce na detailech, další vzdělávání a především týmová práce, která nám pomůže, aby náš projekt více vzkvétal. Nebojte se využít nabízené pomoci druhých.

To, na co si ovšem dávejte pozor a na co karta upozorňuje, je přílišná posedlost kdejakými podrobnostmi, pro které by Vám pak unikla ta hlavní podstata celé věci. Dejte si v hlavě do pořádku, proč s projektem nebo činností začínáte a buďte si ve svých postojích jistí a hlavně - držte se jich po celou dobu. Karta ukazuje na možné riziko zanedbávání těch, na kterých nám záleží. Tak pozor, ať pro samou práci na ně nezapomenete. Když bych měla výklad shrnout, karta připomíná naši houževnatost a vytrvalost, které nám velmi pomůžou s dosažením toho, o co v současné době usilujeme a pokud za svým cílem půjdeme přímo a nebudeme zapomínat hlavní důvod naší cesty, výsledku na 100% dosáhneme. :)


Autor: Tereza

bottom of page