top of page

ČERVENEC 2018

Aktualizováno: 30. 10. 2018

Slunce se od 21.6. do 22.7. pohybuje ve znamení RAKA, poté přechází do znamení LVA. V tomto období zaměřujeme pozornost obecně k rodině, předkům a jistotě domova. Do hloubky se pak otevírá téma žen v rodu (matka, sestra, babička, tchýně). Budeme řešit vztah se ženami v rodině, pozorovat rodové vzory, které se předávají z generace na generaci a zkoumat své obydlí – zda se nám dobře bydlí a pokud ne, tak co můžeme udělat pro to, aby tomu tak bylo.


Karta, kterou jsem na tento měsíc vytáhla se nazývá Osmička mečů. Představuje obrázek ženy, která v měsíci červenci představuje každého z nás. Klečí, má zavázané oči a je svázaná řetězy. Její situace, ve které se nachází je jednoduchá i složitá zároveň. Slepota ukazuje její zmatek, nemožnost vidět věci dost jasně, řetězy představují její neschopnost se hýbat, přestože se zdá, že je má jen volně ovinuté kolem zápěstí. Zdá se snadné setřást řetězy, sundat si z očí pásku a mezerami mezi meči utéct. Jí však svazuje její vlastní způsob myšlení. Meče jsou její myšlenky, které ji obklopují a drží ji v slepotě a nehybnosti. Karta Síla, která se této kartě podobá, se od této v jednom liší. Žena na této kartě má totiž strach.. Červenec pro nás bude zkouškový měsíc především co se týká našeho zavedeného myšlení, podle kterého jedeme již několik let. Velmi často se nám bude stávat, že prostřednictvím rodiny si uvědomíme, jak moc jsme svázáni a jak moc jsme otrokem svého nastavení a myšlenek, které jsme samozřejmě okoukali z velké části od naší rodiny. Budeme vystaveni zamyslet se, zda nám tento stav vyhovuje a zároveň i co pro jeho změnu můžeme podniknout. Nesmíme se však bát.

Mějte na paměti, že strach je to jediné, co nás svazuje. Bohatě stačí objevit alespoň jednu věc, jeden vzor, který nás zatěžuje a zamyslet se, jak ho změnit. Odpověď a cestu víme vnitřně každý z nás a pokud máte intuici zahalenou, opět doporučuji – najděte si někoho, kdo Vám pomůže najít cestu – šťastnější a vědomější. :)

 

BERAN (šestka pentaklů)

Berani. V červenci byste se měli zaměřit na energii dávání – přijímání. Tato karta většinou upozorňuje zamyslet se, jakým stylem ostatní obdarováváte a jaká energie z Vás ke druhým proudí. Karta představuje muže, který hojně dává na všechny strany a má z toho radost, jelikož není nikomu nic dlužen. Jak by taky ne, má pocit, že splňuje co druzí očekávají. Ale je tomu opravdu tak? Poslouchá Beran dostatečně ostatní a dává jí přesně to, co oni chtějí nebo je přesvědčen, že to ví nejlépe? Dát svému dítěti nový počítač, když ono ve skutečnosti potřebuje Vaši pozornost, není to správné dávání. Zamyslete se nad tímto tématem.

VZTAHY (desítka holí) Co se týká vztahů, karta představuje břemeno, které s sebou vláčíte. Něco Vás tíží, situace není taková, jakou jste si ji vysnili. Jste vyčerpáni, ale.. na konci tunelu této cesty je stále světlo. Situace ještě není ztracená, je zde stále možnost ji změnit a napravit, ale je potřeba se nevzdávat a vytrvat. Nezahazovat příliš brzy. Nedovolit, aby Vás hned první karambol vyřadil ze hry.

PRÁCE (trojka holí) Učinili jste určitě rozhodnutí a nyní musíte čekat na výsledky. Zda máte, nebo nemáte trpělivost, je ve skutečnosti v této věci lhostejné. Zde naopak od vztahů nejde ani tak o vytrvalost, ale jistou zkušenost, která je v oblasti práce pro Vás v červenci aktuální. Věci možná nedopadnou tak, jak jste čekali, to však neznamená, že ztrácíte čas. Právě naopak. Situace ohledně práce Vás bude v tomto měsíci učit sebeovládání a vytvoření si dobrých podmínek a hranic pro případnou spolupráci.

RADA – PROJEKCE Projekce je především o komunikaci ve vtazích. Je potřeba v měsíci červenci komunikovat a všímat si i toho, co Vám druhý přináší za zkušenost a co se s ním máte naučit. Nikdo nám do života nepřichází jen tak a zkouška spočívá především v našem pochopení a uvědomění si.

 

BÝK (trojka pohárů)

Býci, v měsíci červenci byste si měli dát podobně jako v červnu pozor na to, abyste opět svou energii dávali správným směrem. Zaměřte se na své blízké a na „obyčejné radosti“, teď není čas soustředit se na problémy, ať Vás pálí sebevíc. Nezapomeňte dát najevo svou vděčnost a sledujte, co to s Vašimi vztahy okolo Vás udělá. Je potřeba začít posílat energii směrem, který se Vám líbí a který byste chtěli žít. Tento měsíc to zkuste. Černá Luna, která nyní vytváří nepříjemně bolavé emoce, Vás bude zkoušet z téma jistoty. Nepodávejte moudra, konejte je.

VZTAHY (král mečů) Jak jsem psala výše, zaměřte se na Vaše vztahy kolem Vás a dejte lásku těm, které máte rádi. Nepovídejte o tom, co je správné, co by se mělo, jak by se mělo, ale čiňte. Objímejte, chvalte. V tomto měsíci je Mars ve zpětném chodu a na Vás působí především v tom, obrátit se zpět a své chyby napravit. Je potřeba učinit vše, co jste v minulosti hodlali udělat, ale neudělali.

PRÁCE (eso pentaklů) Býci, skvělá karta co se týká práce a skvělé postavení planet na měsíc červenec. Mars působí v tématu práce, pracovních aktivit a kariéry. Budete cítit ctižádost a snahu se prosadit nejen v práci, ale i ve společnosti. Toto je doba provádění veškerých reorganizací kolem práce. Dořešit pracovní tématiku a začít znovu a jinak. Dařit se Vám bude i na poli úřadů, vše se rychle vyřídí.

RADA – VĚDOMÍ Pozor na ego, na přílišné zapojování hlavy v situacích, kdy je na místě činit srdcem.

 

BLÍŽENCI (čtyřka pohárů)

Blíženci, rozhlédněte se kolem sebe. Na co si stěžujete? Touha po dokonalosti a „ideálním stavu“ Vás žene akorát tak k něčemu, co neexistuje. Tato karta vypadává vždy ve chvíli, kdy na úkor současného celkem šťastného stavu, se soustředíme na zidealizovanou představu nebo na to, že si neustále stěžujeme a nic pro změnu neděláme. A nebo děláme, ale pořád špatně zvolenou cestou. Nezříkejte se příležitostí a nabídek, které k Vám v červenci přijdou do cesty a zkuste vytěžit maximum. Hlavně neustále myslete na tuto radu: Nestěžovat si, nenaříkat a něco dělat.

VZTAHY (císařovna) Jak ženy, tak muži Blíženci by v sobě měli probudit ženskou stránku a jemnou energii ženy. Ženské pohlaví by se mělo soustředit na to se zalíbit a ani ne tak ostatním, ale hlavně samo sobě. Dopřejte si nějakou masáž, kadeřníka, kupte si něco hezkého na sebe. Je důležité začít myslet na to, že v pohlaví, ve kterém jste, nejste náhodou. Muži by se neměli bát dát najevo city a ukázat, že i oni v sobě mají jemnost a citlivost.

PRÁCE (král mečů) Jako minulý měsíc Vám vypadla pro oblast práce stejná karta. Král symbolizuje „aktivní“ energii. Máte stále dostatek energie a síly k dotáhnutí všech rozdělaných projektů do konce, ještě se v nějakých věcech blížíte ke konci své cesty, ze které pak můžete v dalších měsících těžit. Teď se nevyplatí polevovat nebo být líným.. vymstilo by se Vám to. Nebojte se dát všechny síly do toho, co již nějakou dobu děláte, Vaše úsilí se Vám bohatě vrátí.

RADA – DOBRODRUŽSTVÍ Neřešte minulost, nechte vzpomínky chvilku spát a soustřeďte se na to, co může přijít. Bez Vašeho nastavení nic nového nepřijde.

 

RAK (šestka holí)

Raci, výborně. Šestka holí představuje úspěch a uznání, které pramení z moudrých a vyrovnaných rozhodnutí. I když cesta může být jakkoli náročná, věřte, že jdete správně a můžete oslavovat. Tento úspěch většinou souvisí s nějakým uvědoměním, pochopením, vydáním se na novou cestu, která Vám jednou přinese velké dary, které už možná pomalu začínají přicházet nyní. :)

VZTAHY (kolo štěstí) Raci, co se týká vztahů, stojí nad Vámi šťastná karta, ale je nutno dodat, že ne vždy to znamená, že se věci vyvíjejí tak, jak chceme my. Někdy je to i poselství, že i když se cesta nějak pokazila a vztahy nejsou aktuálně úplně šťastné, neměli bychom zoufat, protože buď se situace uklidní nebo je dobře, že se tak stalo a nemá cenu věšet hlavu. Někdy to, že věci nedopadnou tak jak chceme my, je veliké štěstí. :)

PRÁCE (síla) Karta pro práci je pro Vás neméně skvělá, připomíná, že máte dostatek síly a odvahy, než si uvědomujete. Tato síla Vám může v červenci nesmírně pomoci, ale je potřeba se s ní naučit dobře zacházet. Pokud budete o něco usilovat a v tomto měsíci to bude více než kdy jindy potřeba, nebojte se ozvat a říci, co Vám vadí. Základem jakékoliv spolupráce je dobré určení hranic a pravidel a ty pokud se vnitřně hroutí a nejsou pevné, začne padat vše okolo. Nebojte se toho a buďte silní. Situace v červenci Vás nejspíš donutí k tomu se opravdu ozvat a začít dávat najevo, že jste dobří. Arogance a ego ale stranou. Na místě je stále pokora, jedině s ní můžete dosáhnout trvalých výsledků.

RADA – HRAVOST Nebuďte špatní z toho, pokud něco nevychází tak, jak chcete. U Vašeho znamení cítím, že karmickou situaci budete prožívat především v oblasti partnerských vztahů a zde je doporučena hravost. Neberete to vážně, otevřete se tomu, že pokud něco nevychází tak jak chcete, zkuste z každé situace vytřískat maximum. Hravost upozorňuje na potřebu více se radovat a nenechat si kazit chvilky tím, že do toho budete cpát své: „kdyby“ nebo „ale“. Berte co je a buďte za to vděční.

 

LEV (sedmička holí)

Lvíčci. Tento měsíc budete prozkoušeni, zda napevno věříte tomu, co hlásáte. Pokud jste si ve svých názorech jistí, nemusíte se bát. Jestliže zjistíte, že je Váš postoj chybný, připusťte porážku a opravte své názory nebo stanovisko tak, abyste se za něj mohli v klidu postavit. K tomuto mě napadá i situace, ve které si můžete nalhávat, že jste spokojení, přitom uvnitř víte, že tomu tak úplně není, ale ovládá Vás strach si to naplno připustit. Buďte k sobě upřímní. Karta varuje zamyslet se, zda to, čemu věříte je 100%. Buďte si jistí, že se řídíte intuicí, jinak je zde velká pravděpodobnost toho, že později zalitujete, že jste na ní nedali.

VZTAHY (devítka pohárů) Vztahy v měsíci červenci dozrají do bodu naplnění a štěstí, ale pouze za předpokladu, že si dáte věci do pořádku. Venuše stojí ve znamení Lva do 10.7. a do 27.7. kdy bude působit Úplněk Vám dají hvězdy ještě trochu zabrat ohledně toho uvědomit si, zda souzníte s aktuální situací v lásce. Pokud ne, je potřeba udělat patřičné kroky ke změně. Pokud jste spokojení, dá se předpokládat nějaké posunutí – těhotenství, svatba, nový vztah, sestěhování se nebo „jen“ pocit čisté spokojenosti.

PRÁCE (ďábel) Lvi, 13.7. Vás čeká Novoluní ve Vašem znamení, které Vás nabádá přemýšlet, jak dál. Je nutné rekapitulovat své plány a začít je realizovat. Dá se předpokládat řešení smluv, nastavení nových podmínek a nové pracovní vztahy a kontakty. Tento měsíc Vás čeká hodně telefonování, podepisování a vykomunikování. Je potřeba zabrat a udělat něco pro lepší finance.

RADA – LENOST Relaxujte, vypněte hlavu, ale dejte pozor, aby Vaše nečinnost nepřerostla v lenost. Pokud budete mít volno, využijte ho hlavně k tomu, abyste si ujasnili ve chvílích klidu to, co opravdu chcete.

 

PANNA (vůz)

Panny, vytažená karta na měsíc červenec hovoří především, podobně jako u Lvů, o ujasnění si toho, co chcete. Klidně si sepište na papír cíle nebo sny, které máte a dejte si dohromady cestu, jak jich můžete dosáhnout. Je potřeba chytit otěže do svých rukou a nenechat se nikým „okrádat“. Je čas uvědomit si, v čem jste dobří a práci na sobě, která u Vás započala v minulém měsíci, dál rozvíjet. Být trpěliví a vytrvalí. Jedině tak pak můžete dosáhnout kýžených výsledků.

VZTAHY (pětka pentaklů) Venuše se od 10.7. do 7.9. pohybuje Vaším znamením. Veškerá pozornost se otáčí v oblasti lásky na Vás. Díky Venuši budete nepřehlédnutelní, ale také si ve vztazích budete muset udělat jasno. Černá Luna je navíc v akci a přináší do měsíce července bolestivé emoce v souvislosti s partnery, pracovními partnery, tvorbou nebo dětmi. Bude potřeba, abyste dokončili vše započaté a uvědomili si, jakým směrem se chcete dál ubírat. Pozor na psychiku, která může přinést nemoc. Možná vztah nevychází tak, jak byste chtěli a možná máte pocit zklamání a bolesti, která s vytaženou kartou souvisí, ale tím pádem je potřeba udělat patřičné kroky k tomu, jak by se dalo z této nepříjemné situace vyjet.

PRÁCE (devítka pohárů) V práci se Vám bude až na pár vyjímek dařit. Další vývoj přinese 13.7. Novoluní, které otevře cestu k novým přátelům nebo společenství, kde Vám bude dobře. V oblasti práce můžete dostat skvělou nabídku nebo se vztahy na pracovišti zlepší, každopádně se dá předpokládat, že Vás čeká v oblasti práce celkem fajn měsíc.

RADA – INTEGRACE Krásná karta Integrace je symbol propojení ženské a mužské energie, rozumu a srdce a tím pádem naprosté harmonie. Té můžete dosáhnout v případě toho, že se ztišíte a ujasníte si, co chcete v každé oblasti Vašeho života dál.

 

VÁHY (král holí)

Váhy, Váhy. Cítím potřebu Vás v jedné věci varovat. Dejte si v měsíci červenci pozor, abyste se nedrželi intenzivního pocitu, že víte vše nejlépe a že Vy jediní máte pravdu. Existuje nebezpečí, že se stanete vůči druhým příliš panovační nebo netolerantní a samozřejmě tímto zbytečným postojem ublížíte nejvíce sami sobě. Je dobré držet se svých zásad a názorů, to však neznamená, že nikdo jiný nemá pravdu. Co je totiž pravda? Vše je pouze o úhlech pohledu a vyrovnaný člověk se pozná podle toho, že nesoudí a nemá potřebu hádat se o to, že jeho názor je ten jediný správný.

VZTAHY (trojka mečů) Váhy, v oblasti lásky Vás to asi v měsíci červenci trochu potrápí. Budete zkoušeni z toho, co vlastně chcete a zda vztah, ve kterém se ocitáte je opravdu tak fajn, jak si říkáte. Pokud nikoho nemáte, můžou se vracet vzpomínky na minulost, na bývalé partnery nebo Vás potrápí samota. Ať tak či tak, červenec Vás v oblasti lásky prozkouší, planeta Mars u Vašeho znamení aktivuje téma dětí, partnerů a tvorby. Je potřeba dořešit z minulosti záležitosti týkající se partnerů nebo potomstva. U Vás je obzvláště pravděpodobný návrat někoho z minulosti.

PRÁCE (páže mečů) Jste připraveni čelit nové výzvě, Váhy. Za poslední měsíce jste se v oblasti práce celkem hodně posunuli – okolnosti Vás donutili naučit se nové věci a teď bude ještě větší příležitost aplikovat je a udělat z nich skvělou zkušenost. Ta je totiž nenahraditelná – a Vy ji v tuto chvíli úplně nemáte, ale už Vám jde do cesty. I kdyby věc dopadla jakkoliv, vězte, že je potřeba si vše co přijde prožít a netahat do toho příliš rozumu. Dělejte věci srdcem, intuitivně a vystoupíte na další schůdek.

RADA – UVĚDOMĚNÍ Tuto kartu mám moc ráda. Je to uvědomění, pochopení něčeho, do čeho jsme se museli zpět vrátit, abychom konečně celou věc v sobě uzavřeli.

 

ŠTÍR (sedmička pentaklů)

Nová cesta se blíží, Štíři. Věci se v měsíci červenci budou měnit, a to v několika oblastech. Novoluní, které proběhne 13.7., ve Vás spustí chuť otevřít se novým možnostem a příležitostem, budete chtít více pátrat, kdo jste, proč zažíváte to, co zažíváte, půjdete opět do hloubky, a to je dobře. Vaše znamení se vrací zpět k sobě. Jen pozor, abyste svým rozhodnutím být v jednotě sami se sebou nesmetli ty pohybující se okolo Vás. Vše dobře promyslete, když už budete dělat změny, se svým okolím jednejte otevřeně a o všem si popovídejte. Vyhnete se tak zbytečně možných konfliktů a hádek.

VZTAHY (pětka pentaklů) Pětka pentaklů vždy souvisí s pocitem nedostatku či nouze. Zdánlivě se může jednat o obyčejný nedostatek hmotného zabezpečení (peníze), ale ve skutečnosti to je něco mnohem hlubšího. Karta symbolizuje pocit, že vám něco chybí, ať je to duchovní spojení s jiným člověkem, nebo smysl života. Tato karta se často objevuje ve chvílích, kdy se cítíme citově zanedbáváni, upozorňuje, že jsme osamělí, potřebujeme lásku, cítíme se nehodní lásky druhého člověka nebo prostě po tělesné či citové stránce zanedbáváme sami sebe. Promluvte si se svým okolím, hledejte cestu a vyhněte se uzavírání sami do sebe. Vaše podvědomí se opět otevírá a byla by škoda ho opět „smést ze stolu“.

PRÁCE (devítka pentaklů) Plno aktivit a plno zařizování. Takový měsíc Vás čeká v oblasti práce, Štíři. Doba kolem novoluní přinese lepší vyjednávání na úřadech, také je v tomto období možné plánování cest do cizích zemí. Vaše pozornost bude také směřována na budování pracovního zázemí, ale i domova. Jak se cítíte v těchto oblastech, kde trávíte čas? Je pravděpodobné, že v tomto měsíci se zaměříte na zlepšování tohoto prostředí, abyste se v něm cítili dobře.

RADA – HOJNOST Krásná karta Hojnosti je předzvěstí moc příjemně prožitého měsíce. Opět i tato karta má radu, a to že pokud pocítíte hojnost a bude Vám dobře, oblažte tímto pocitem i ostatní. Je potřeba vědět přesně, kam tuto krásnou energii budete dál směřovat.

 

STŘELEC (čtyřka pentaklů)

Finanční stabilita, Střelci. V měsíci červenci byste měli své penízky rozmnožit nebo by se Vám mělo finančně dařit. Peníze, které máte s druhou osobou se dostanou konečně do rovnováhy a větší jistoty. Taktéž v tomto měsíci, pokud to máte v plánu, můžete něco výhodně prodat, získat dědictví či dar. Pozor, peníze jsou u Vašeho znamení pod Černou Lunou, je potřeba být s novými penězmi opatrní, rozmyslete, kam je dáte a jak je použijete. Můžete také očekávat zprávu spojenou se sourozenci.

VZTAHY (páže mečů) Pokud budete chtít, karta podobně jako v měsíci červnu, ukazuje na možnost nového vztahu. Stále, jako u většiny znamení, je zde ale aktivní Černá luna, která u Vás souvisí především s řešením financí, ale i na lásku padá téma dořešování minulosti. Stále je potřeba některé city v sobě uzavřít, minulého partnera propustit a pak teprve může přijít nová láska.

PRÁCE (král holí) Střelci. Dejte pozor. Pokud nebudete vážit svá slova, můžete tvrdě narazit. Bude potřeba držet se zpátky a nechtít za každou cenu vyjádřit svůj názor. Přesně pro tento měsíc je pro Vás v oblasti práce vhodný citát: „Mluviti stříbro, mlčeti zlato.“ Tak na to myslete.

RADA – INTEGRACE Podobně jako znamení Panny, i Vy Střelci máte našlápnuto k rovnováze a harmonii. Rada pro Vás na měsíc červenec je, být tišší, nejdříve pozorovat, pak mluvit. To přispěje k Vaší vnitřní stabilitě.

 

KOZOROH (eso pentaklů)

Kozorozi, čeká Vás moc pěkný měsíc, pokud však víte, co chcete. :) Úplňkem 28.6. jste plno věcí uzavřeli a konečně dokončili, nyní pod kartou Eso pentaklů máte našlápnuto znovu se rozjet. Jakým směrem, to už je na Vás, ale máte k tomu všechny dobré nástroje. Jen rozmyslet se kam, a máte cestu otevřenou. V červenci je dobré nastavit si nové podmínky, a to jak ve vztazích, tak v práci a financích. Bude potřeba něco sami sobě slíbit a víc se zaměřit na své osobní sebehodnocení. Dokázat se ocenit, pochválit, nevidět se tak kriticky, jako to máte ve zvyku. Buďte na sebe hodní a dopřejte si. Zasloužíte si to.

VZTAHY (pětka pohárů) Tato karta v rovině vztahů ukazuje pro měsíc červenec na truchlení a ztrátu. Ta nemusí znamenat rozchod, i když někde ano, ale spíše zklamání, odloučení nebo najetí ve vztahu na nové koleje. Bude potřeba se pustit starých vzorců, toho všeho, co nefunguje a vztahy akorát ničí. Obraťte se na své přátele, rodinu, duchovního rádce, kteří Vám pomohou se uzdravit a vidět situaci z různých úhlů. Novoluní 13.7. Vás pak požene do nového společenství, do nového okruhu osob, kde nabijete zpět svou ztracenou energii. Nebraňte se tomu.

PRÁCE (král pohárů) Kozorozi, měsíc červenec je u Vás měsícem nového začátku a to ve více oblastech. Jak jsem už psala výše, změny směřují i do oblasti práce. Dosáhli jste poměrně slušného postavení, ohodnocení a vybudovali jste si celkem fajn pozici. Novoluní 13.7. ve Vás ale ještě více nahlodá potřebu změny – práce, podmínek, hranic, každopádně něco ve Vaší hlavě směřuje k nastavení něčeho nového. 27.7. pak Úplněk vnese jasno do oblasti financí a černá luna aktivuje téma sebehodnoty. Je možné, že Vás budou zachvacovat pocity méněcennosti a budete si v některých chvílích připadat jako „blbec“. Je potřeba uvědomit si, kdo jste a čeho chcete dál dosáhnout a udělat pro to patřičné kroky.

RADA – KAŽDODENNOST Stejná karta jako v měsíci červnu, karta Každodennost, která ale pro tento měsíc přináší malinko jiné poselství. Podívejte se kolem sebe a najděte si i v těch nehezkých věcech to dobré. Dívejte se na svět očima plnýma lásky a radosti. To Vám pomůže vše tento měsíc překonat.

 

VODNÁŘ (král pentaklů)

Vodnáři, těšíte se z ušlechtilých věcí v životě a kvůli nim Vám není líto žádné námahy. Přestože chcete to nejlepší, nečekáte, že Vám to spadne samo do klína. V tuto chvíli už dlouho usilovně pracujete – moudře jste používali svého talentu a autority, na druhou stranu byste se chtěli alespoň v jednom ohledu na chvíli zbavit zodpovědnosti a dopřát si konečně vnitřní volnosti. Tento měsíc, podobně jako u Kozorohů, Vás čeká mnoho vnitřního ujasnění – jak v oblasti práce, tak vztahů.

VZTAHY (kolo štěstí) Kolo štěstí je v oblasti vztahů karta, která ukazuje, že se věci zklidňují a dostávají se do jakési rovnováhy. Také se s touto kartou nabízí pohled, který bude konečně postaven na reálných základech, aniž by byl rozostřen emocemi. Kolo štěstí ale neznamená, že věc dopadne tak, jak chcete Vy, ale tak, jak dopadnout má. Úplněk 27.7. tyto vztahy, které mají jít na novou úroveň, nějakým způsobem ukončí a vnese do nich větší jasno.

PRÁCE (desítka pohárů) Vodnáři, skvěle. V oblasti práce se Vám bude opravdu dařit, ale pojí se s tím i mnoho práce, kterou budete mít. Novoluní 13.7. přináší možnost nové spolupráce nebo nové spolupracovníky, to přinese do Vašeho života i nový životní styl. Uzavřete nové dohody a smlouvy, nastolíte nové podmínky. Mars ve Vašem znamení pak aktivuje a dodá mnoho energie, kdy se zaměříte více sami na sebe, na své sebeprosazení a upřímně, v měsíci červenci nebudete vědět, kam dřív skočit. Mars Vás nenechá odpočinout, protože vše nedořešené se Vám do života vrací k dořešení. Bude potřeba se opět sebeprosadit a dostat se znovu na výsluní.

RADA – BOJOVÁNÍ Nemá cenu se bránit, pokud něco nevychází tak, jak chcete. Berte vše s otevřenou myslí a nebojte se přivítat nové. Zbytečně byste bojovali. Ani ne tak s okolím, jako spíše sami se sebou. Je potřeba být více otevřený změnám. Myslete na to.

 

RYBY (čtyřka pohárů)

Ryby, podobně jako Blíženci byste se měli zaměřit na reálný pohled. Touha po dokonalosti nikam nevede a hlavně – dokonalost ani neexistuje. Vždy se totiž najde něco, co bude špatně. Je potřeba podívat se na věc otevřenýma očima a pokud něco nefunguje, něco pro to udělat a změnit a nebo si najít na dané věci něco pozitivního. Nezříkejte se příležitostí a nabídek, které k Vám v červenci přijdou do cesty a zkuste vytěžit maximum. Hlavně neustále myslete na tuto radu: Nestěžovat si, nenaříkat a něco dělat. Měsíc Červenec u Vás jinak bude v poklidu, až úplněk na konci měsíce přinese potřebnou rekapitulaci.

VZTAHY(čtyřka pohárů) I pro vztahy je důležité myslet na to, že pokud Vám něco nevyhovuje, měli byste pro to něco udělat. Stěžování nikam nevede a ničemu nepomůže. Úplněk, konaný 27.7. Vás pak bude nutit ukončit vše nevyhovující a hlavně si i vyčistit lidi kolem sebe. Je možné, že Vám bude nabídnuté nějaké pozvání, patřit do nové skupiny lidí, pohybovat se obecně mezi jinými lidmi. Rozhodnutí bude ale na Vás. Pokud se však změně budete bránit a nabídky odmítat, nedivte se, že věci nevycházejí úplně tak, jak chcete.

PRÁCE (rytíř pohárů) Mars, která se opět zaktivizuje, u Vás odstraňování, kde ukončí vše, co nemá pokračovat. Většinou ukončí práci, spolupráci nebo nějakou činnost. Mars může také vytahovat na povrch něco důležitého z minulosti. Je dost možné, že budete v práci řešit pomluvy nebo falešné lidi kolem sebe. Můžete se dozvědět něco skrytého, vynese se na světlo nějaké tajnost, která neměla být ukázána. Stále se Vám bude vracet situace z minulosti k dořešení.

RADA – ODVAHA Buďte odvážní a vykoukněte ven. Proč se schováváte? :) Je potřeba udělat kroky ke změně a spokojenosti.


Autor: Tereza

bottom of page